|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
ביקורת על "החברה office-serv"
אוקיי אז ככה..
היום משהו לפני כמו חצי שעה.. ביקשתי מירין שאנחנו digital-serv לא רוצים להיות איתו ביעודי אנחנו רוצים לנהל חברה משלנו ולא צריכים להיות תלויים באחרים ירין פתאום התהפך ב360 ולא יידע מה לעשות ואיך לשלם לדיגיטק (מיכאל) 600 שקל לבד כל חודש.! אמרתי לו ירין אני רוצה תכסף שלי בחזרה הוא אמר עבר כבר חצי מהחודש תקבלו רק 175 אמרתי לו אין לי בעייה ירין עוד לא סיימתי לדבר איתוו הוא יישר סגר לנו את כל השרתיםםם ממש הכלל..!!! עוד לא סיכמנו מה יהיה ולא יודע מה הוא אפילו לא החזיר תכסףף הוא יישר סגר תשרת.! לאחר שהוא סגר תשרת ביקשתי ממנו ללכת למיכאל לתת לו תכסף( המנהל שאיתי בדיגיטל סרב) הוא אמר אני לא נותן לו אני ייתן לו שבוע הבא.! וזה ממש עיצבן אותיי איך הוא התנהגג.! עכשיו אנחנו צריכים לדאוג לכל הלקוחות ובטח כולכם מכירים את זה שאין שרת 100 אלף הודעות בשנייה ו...1000 טלפונים..!!! אז באמת אני ממש נגעלתי מההתנהגות של ירין באמת חוצפן.!! לא ממליץ בכלל.! בתודה, רן, מנהל digital-serv...
הוסטסניון
|
במקומו? ההיתי עושה גם, אתה לא רוצה להיות איתו, ההית צריך לדעוג לגבות הכל,
אתה לא רוצה להיות איתו באותו שרת ? כאלה דברים עושים בסוף חודש כשאתה צריך לשלם לחודש הבא :\ אני מאמין שזה בעיה שלך, לא של ירין :|
# 3 |
חבר על
|
היי רן,
תן לי להגיד לך מספר דברים: 1. אתה לא לקוח שלי, אלה סך-הכל שותפי (לשעבר) בשרת. אין לך זכות לתת עליי ביקורת. 2. זה שאתה מנסה להפיל את החברה שלי כמו שאמר לי שותפך מיכאל: ***yarin!!! (06:13 PM) : טוב מיכאל .. ***yarin!!! (06:13 PM) : השבוע אני יתן לך 175 שקל ***yarin!!! (06:13 PM) : כי גם ככה עבר חצי חודש .. מיכאל אקב (06:13 PM) : אין בעהי על זה ירין אנחנו ניראה כבר ***yarin!!! (06:13 PM) : טוב מיכאל אקב (06:13 PM) : מה יקרה לך לחברה מילה שלי את האיומים שלו הוא יכול לשמור לעצמו. כי אותי הוא לא מפחיד. יום מעולה שיהיה לך, ירין, Office-Serv.
הוסטסניון
|
180 מעלות לא 360 חח ...
360 ->> חזרה לאותו מקום . בכל אופן מצער מאוד לשמוע =\ |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
באמת מצטער ביקורת רשונה רעה שאני שומע עליהם
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
אבל הבנאדם הזה רק רוצה להפיל לי את החברה, אבל הוא לא יצליח. ואבי, הוא לא לקוח שלי, ואין לו זכות לתת עליי ביקורת רעה. כמו שאמרתי מקודם הוא רק רוצה להפיל אותי. הוכחה: Ran-Digital-Serv (07:13 PM) : וואלה אחי סבבה אנחנו סוגרים תחברה ואני יידאג שאף אחד לא ייקנה ממכם.! יום טוב לכולם, ירין, Office-Serv.
# 7 |
הוסטסניון
|
חבל שזה קורה. =\
לדעתי לא היה צריך לסגור את כל החשבונות עד שהוא לא מחזיר את הכסף. אבל אתה, דברים כאלה עושים בדרך כלל בסוף החודש ולא ככה ב"בום". אתה פתאום בא אליו ואומר לו שאתה לא רוצה להיות איתו בשרת? =\ יום טוב.
רותם דוא"ל: Rotema7 [at] gmail.com Last edited by Dodem; 03-06-06 at 18:28.. |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
מה זה הוא לא לקוח אז אין לו זכות יש מקרים שהחוק הזה פשוט אבסורד!
הוא בן אדם כמו כל אחד ואם הוא רוצה לעזוב את השותפות איתך שכנראה לא משתלמת לו הוא יכול לעשות את זה אומנם את הכסף לחודש הזה אולי לא מגיע לו או כן (תלוי על מה חתמתם.. אם בכלל חתמתם על משו?!) בכל מקרה מי אתה שתהיה לך הזכות לסגור לו דברים כאשר אתם שותפים על אותו שרת ששניכם שילמתם עליו?! |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אני מסכים איתך, אבל בכל זאת לדעתי הוא היה צריך לבוא לירין בסוף החודש ולא ככה ב"בום" כמו שכתבתי.
אני מכיר את ירין והוא בן אדם טוב, אולי יש פה אי הבנה. יום טוב, רותם.
חבר על
|
ציטוט:
הוא אמר לי שהוא עובר חברה יום ראשון, אמרתי לו בסדר, הוא התחיל לקלל, לאיים וכו'.. אני מבחינתי שימשיך עד סוף החודש, אבל הילדים האלה, לוקחים ילדים, נותנים להם גישות להכל (חוץ מלרוט שיש רק לי) והילדים שהם לוקחים, מריצים וונטרילו שרתי משחק חופשי הכלל.. היום השרתים שלהם תפסו לי 96% מקום במעבד!! תאמין לי שאם הייתה במצב שלי עכשיו, הייתה מעיף אותם כמו לא יודע מה. אתה לא מבין מה הם עושים. ירין, Office-Serv.
|
|