|
|
|
|
# 1 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא רצה להחזיר את כספי הלקוחות אך הלקוחות יועברו אליי עד לתום תקופת התשלום ובמידה ולאחר מכן יהיו מעוניינים להמשיך - בשמחה . בכל מקרה ירין כבר אמרתי את דעתי ואותו רן לא יכול למחוק לך את כל המשתמשים פשוט במידה ואתה מוריד לו את כל הגישות . כולל של האדמין מוד רק שהלקוחות שלו יהיו בסדר לבינתיים . לפי דעתי אתה עדיין יצאת לא בסדר במקרה הזה ולא לא בגלל שהלקוחות שלו עוברים לשרתים שלי או משהו בסיגנון . רשמתי את ההודעה שלי עוד לפני שבכלל הספקתי לדבר איתו . תחשוב על המעשה שעשית ברגע שהשארת את הבנאדם ללא השרת שלו וללא כלום , לאחר מכן אתה מוזמן לחזור אליי עם תשובה לפרטי ולאמר לי מה היית מרגיש אם כך היו עושים גם לך . שבוע טוב , מאור . |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
כמו שאמרתי לך , כל השרתי משחק שלי למטה ביגללו . עכשיו, תאר לך הייתי משאיר אותו?! בקיצור , אני לא מתכוון להגיב פה יותר . את שלי אני אמרתי . להיתראות, ירין, Office-Serv. עריכה: מאור , תיקרא פה: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22604
|
# 3 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה שהוא השתמש בהרבה משאבים ולא כמו שציפית בעייה שלך שלא הסדרת את זה איתו לפני. |
|
|
|
# 4 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
1. אני שילמתי יותר ממנו, ככה שבמקום 50 50 על השרת, זה יוצא 60 40. 2. הוא: קילל , איים , הרס ואם תשאל את המנהל של חברת דיגיטק , מיכאל , תיראה מה הוא עוד עשה. 3.אלירן , אתה בחור טוב . יש משהו שמאוד איכזב אותי אצלך . אני לא רוצה להגיד את זה , כי אני יודע שזה פי כמה וכמה יותר "מגעיל" ממה שאני עשיתי , ותאמין לי שאתה וכל אלה שלטובתו פה , לא מבינים מה אתם אומרים ביכלל . כי לי עכשיו הוא עשה רע , מה שבטוח עכשיו הוא עושה מסיבה . ואיומים כמו שלו אנחנו לא מוכן לסבול. ערב טוב , ירין . Office-Serv.
|
|