|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
בצבעים שם שכחת JS..
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() שאלה : כיצד ניתן להציג תוכן של הודעה נגיד בפורום , בבועה ? ממש כמו ב-vb? פשוט מאוד : PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() השיטה שלך בעצם תבדוק כל פעם האם מצאת את ה IP והאם אתה כבר בסוף הרשימה (כלומר EOF) קודם כל הייתי מעביר את הרשימה הזאתי לקובץ XML וכל פעם שאני חוסם IPים אני ממיין את הקובץ הזה מחדש. ובמקום לבדוק כל פעם האם ה IP שלך נמצא במסד והאם הגעת לסוף הרשימה EOF אפשר לקצר את זה בכמה מילישניות טובות עם הוספת ה IP לסוף הרשימה ואז לבדוק רק אם מצאת אותו. במידה ומצאת רק אז אתה בודק אם אתה בסוף הרשימה. במידה וכן, אז אין לך את ה IP הזה. במידה ואתה לא בסוף הרשימה אז יש לך כבר את ה IP הזה בחסומים. כמובן בסוף אתה צריך למחוק את ה IP שהוספת אותו ידנית.
![]() |
# 14 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
יותר מזל משכל למישהו עם פחות משנתיים ניסיון, אלעד.
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 16 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תחשוב שאני עושה את מה שאמרת- זה מלא פונקציות, וזה ממש מסובך, ואני לא יודע, זה דיי הימור על ההצלחה.. (אם הקוד לא מלוטש)
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
ואגב, האלגוריתם של להוסיף את האיבר שאתה מחפש בסוף הרשימה משמש אותנו (בצבא) כשמחפשים רשומה בבסיס שמכיל מיליארדים של רשומות וזה עושה את זה בחצי מהזמן מאשר חיפוש רגיל. נקודה למחשבה. ![]()
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
כיצד אפשר להציג את x הפריטים האחרונים ? (למשל , הצגת 10 ההודעות האחרונות בפורום) :
הוספת תנאי ORDER BY ו LIMIT : PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |