![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עזרה בJavascript למי שמבין.
אהלן, אני רוצה שבלחיצה על כפתור, "יתבצע" הקוד הבא -
קוד:
text = prompt("Enter Text") switch (text) { default: document.write("[*b]" + text + "[*/b]") } |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני לא מבין גדול ב-JS אך בשביל שאלה 1 , אתה פשוט מציב את הקוד בפונקציה , קורא לה בשם נגיד
קוד:
BBman() קוד:
onClick=BBman() |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקי, צדקת, הוא באמת מקפיץ את הPrompt עם הכפתור, אבל עכשיו, אני צריך שהוא יזין את הקוד לתוך הtextarea שנקרא reply.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
תעשה
document.getElementById('reply').value=text; |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
כתבתי לך במסנג'ר, תבדוק מה שעשיתי, זה נראה מצויין רק צריך לייעל ת'קוד ולהעיף חלקים שלא צריך משם.
B U I מספיק לנו נכון? אממ קוראים יקרים, נא לא להתיייחס אל הודעה זו כבעלת חשיבות. אליחי ואני עובדים על מערכת מסויימת וחשבנו איך להכניס bbcode אל התגובות. כל אחד העלה רעיון ונסינו לממש אותו, שלי כרגע עובד מצויין אך בודקים מאיפה אפשר להעלים חלקים של הקוד, בכל זאת העתקתי את זה ממערכת מוכנה =]
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
HTML קוד:
<script> function BlueNosERulZ() { var rep = document.reply.value; var text = prompt("Enter Text"); rep = rep+("[b]" + text + "[/b]"); } </script> <input type="button" onclick="BlueNosERulZ();" /> <textarea name="reply"></textarea> |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לא עדיף לבנות wysiwyg?
![]() ולגבי bluenose אני לא בטוח שאפשר להכניס את rep.value לתוך משתנה ואז לערוך אותו, אבל אם ככה אז סבבה. אבל לפחות תבנו קודים שהם יעילים יותר : PHP קוד:
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
Morishani - אין טעם, זאת מערכת תגובות.
סתם עבודה מיותרת אשר תעשה לנו בלאגן.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|