|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
משתמש - היכל התהילה
|
ServPlace
תירגע כבר, סבבה,שמענו שהוא דפק אותך. ככה זה בחיים. אתה לא צריך מעכשיו לרוץ אחריו ו"להזהיר" אנשים אחרים. ולפותח האשכול, שמעתי הרבה ביקורות על החברה שלך אבל עד שאני לא אנסה אני לא אדע איך זה באמת. אבל הצעד שעשית עכשיו, אתה כנראה מטומטם. איזו החלטה ילדותית וטיפשה. בשוק ההוסטינג, שהוא שוק ממש קשה ומלא חברות רציניות לא מצליחות ונסגרות כל שבוע, אתה עושה החלטה כל כך טיפשה. טוב נו, בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 32 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ממתי יש מילה כזאת "מי" ? אם כבר התכוונת למשל ב"מי נפילה" ל"מנפילה" Menefila לא Mi Nefila אבל שיהיה. תשמע לי יש לקוחות, שפשוט מטרידים! יש לי לקוח שכל היום בICQ משגע אותי. מאחר בתשלום, שולח לי SPAM פשוט ילד קטן ! אנשים עובדים לא משחקים לא יכול להיות שילד בן 12 יקנה חבילת אכסון ויצפה שבשביל 20-30 שקל לחודש גם החברה תנהל לו את האתר. קרו מקרים מעולם. |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר על
|
לדעתי, לא צעד חכם בכלל.
אבל, בהצלחה. :\ אגב, בן כמה אתה? :| |
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
What Ever .. :qqb009: אוליי אתה יותר מבוגר מימני והשפה שלך יותר מכובדת ועשירה , אבל תאמין לי אתה לא יותר שווה מימני . איך שמכבדים אותך מכבדים גם אותי , וזה לא קשור לשום גיל . |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
אתה עלול להפסיד מזה. אבל החלטה שלך. וזו חברה פרטית ככה שלא נראה לי שיש פה עניין של חוקיות זו לא חנות שמוכרת לחם. |
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 37 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 38 | |||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אבל לקחתי בחשבון שאני יפסיד כמות לקוחות מההחלטה הזאת אבל אני יכול להראות לך רוב הלקוחות שלי מעל גיל 16 בזמן האחרון רק התחילו לבוא אליי "ילדים" שלא מבינים כלום ומצפים ממני שאני יבנה להם תאתר שאם הם עושים בעיה בפורום שלהם שאני יסדר אותה וזה לא אחריותי אני מספק תשרת זה התפקיד שלי אם הייתי מפסיד לא הייתי עושה את זה יום טוב Last edited by מתן גיטא; 20-10-05 at 01:57.. |
|||
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר בקהילה
|
מוזר.. אבל בהצלחה..
רוב השוק הוא לילדים בגילהם האלה.. ואל תיהיה בטוח שאנשים יותר בוגרים ידעו יותר יש גם טמבלים גדולים |
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|