|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
חחח לא ראיתי את האשכול הזה , רק עכשיו שמתי לב ...
הנה תגובתי בעניין : המבנה של האתר לא נלקח בהשראה או בהעתקה ממך ... האתר לא גמור , העיצוב עדיין לא הסתיים , זהו סקיצה . אני הייתי צריך לבנות מלל כמה שיותר מהר בכדי להציג את האתר ... חיפשתי באתרים בזמן שכתבתי את המלל על המחשב שלי , הגעתי לאתר שלך וראיתי שאנחנו עובדים על אותו ליין , עשיתי העתק הדבק ובכדי שזה לא יראה מגעיל שיניתי כמה מילים ... שסיימתי לכתוב את המלל שרציתי על המחשב שיניתי , כך גם אמרתי לך בהודעה בפורום תיכנות "... ישונה עד מחר" . אתה בא וכותב ישר ביקורת בלי לנסות את שירותי , אני לא יריב איתך על זה ולא יכעס אבל זה מראה כמה אתה ילד קטן , אתה רץ לכתוב ביקורת למרות שכתבתי שזה ישונה , חבל . סיימתי את התיכנות למערכת שאני רוצה לשווק , נשאר רק העיצוב , אני מבטיח לך שיעלה העיצוב החדש ( שדרך אגב נקנה בהרבה מאוד כסף ממעצב מבוגר ) אתה תבין שהוא לא דומה במקצת לעיצוב שלך . רציתי מההתחלה ביקורת רק על התיכנות ולא על העיצוב ( ראה ביקורות אתרים ) . אני לא אמשיך כי זה לטחון מים ולא יוסיף לאף אחד ( למרות שהוסטס מוכר בזה שאנשים מחפשים ואוהבים לריב על שטויות ) אבל משפט לסיום - עשה לי טובה ביקרת אותי על זה לנלקח ממך כמה שורות מהאתר גם אחרי שאמרתי שזה ישונה תגיד שזה לא ילדותי ? יום טוב ... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|