|
![]() |
# 1 | |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
כמה תשובות לי להודעתך ![]() 1. ביסוס מwebzen - היה לי אך כיום אין לי העתק של המכתב מהמייל מאחר ואני לא עוסק בכל דבר שקשור בMU כבר במשך חצי שנה - לך תדע אולי הדברים השתנו מאז (אני מבסס את כל דברי על ידע קודם). 2. התכוונתי להגיד שהם לא יעלו עליכם אך ורק כדי להביא פרופורציה למקרה...שלא יחשבו שכל שרת שיכינו יתגלה ע"י webzen - עובדה שהם הגיעו רק עד לפיליפינים...(אגב דבר איתי באיסיקיו אני אגיד לך עוד כמה דברים על העניין הזה פשוט אותם אני לא רוצה לחלוק עם כולם). חג שמח ![]() (אגב בני אם ביררת לאחרונה לגבי גרסה 97 בלבד והם אמרו לך שהיא לא חוקית אז אני שב מדברי מאחר ואני מבסס את הודעותי על ידע קודם של חצי שנה בערך...)
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
בני |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם הגרסאות הישנות חוקיות למה Webzen חסמה את תמיכת GameGuard לגרסאות הללו?
מכוון והיא לא יכולה לפנות לכל אדם פרטי שמקים שרת פרטי ע"י הקבצים הם פשוט מנעו מן קבצי הקליינט לפעול... אבל מי שמשחק במשחק וזוכר את הקטע המסוים הזה גם זוכר ששבוע לאחר החסימה פורסמו "פריצות" באינטרנט... וכרגע כל קליינט עדכני מכיל בתוכו את הקבצים שמאפשרים לך לעקוף את התמיכה של הGameGuard... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() אבל מה קורה אם אני מביא רק patch כדי לשחק אצלי בשרת (לא כולל משהו נגד GG אלא רק סקינים וmain שמותאם לצורכי השרת שלי)... אני עובר על החוק אם שחקנים אחרים משתמשים בCLIENT שלא תומך בGG? אנחנו מדברים על חוקיות הרצת המשחק ועל הקבצי שרת שלו ולא על צד "לקוח" ![]() המשך יום נעים. בני אצור איתך קשר עוד שעה ככה.
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חוקי זה לא... אבל לא יתפסו אותך... כמובן שכל בנאדם נורמלי יודע שזה לא מוסרי... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|