הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=29)
-   -   דרוש הצעת מחיר לשרת MU (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=19128)

exciter 05-04-06 18:35

דרוש הצעת מחיר לשרת MU

שלום, רציתי לדעת מחירים לשרת MU שיהיו בו סלוטים של 100, 500 או 1000 בבקשה מחירים...

ואם יש למישהו קישור לקבצי שרת ומדריך איך להתקין אני יודה לו :)

bs 05-04-06 18:56

לא חוקי
........

exciter 05-04-06 18:59

אין שרתים חוקיים לזה ?

Alm 05-04-06 19:08

לא, החברה שהוציאה את המשחק לא מרשה להתקין שרתים שלה.

עמרי שוסטר 05-04-06 19:43

בדיוק אם תשים לב Webzen חסמה את כל הקליינטים הישנים כדי שלא יריצו שרתים עם גרסאות מוקדמות (שהודלפו)... כרגע הגרסאות החדשות המלאות לא נחסמו מכוון שלא הודלפו... כל שרת עכשיו שרץ משתמש בפריצה על מנת לעקוף את ההגנה ולכן זה לא חוקי...

bs 05-04-06 22:31

כן ולמה הנושא עדיין פתוח ?

Alm 06-04-06 01:51

משום שזה נהפך להיות דיון מדוע זה לא חוקי... כל עוד זה בגדר כזה מבחינת בני זה בסדר..
בני מנהל את הפורום עם מדיניות הניהול שלו ולכן אני לא אתערב :)

FreshServ.Net 06-04-06 09:23

שלום,
שוב שוב ושוב אני אסביר פה כמה דברים...
גרסה 97 עד 99B חוקית! מאחר וwebzen בעצם שחררו את הגרסאות הללו לרשת.
כל גרסה מעליהם (כגון 1.0 או 1.1 והלאה) לא חוקיות בהחלט!
כמובן כי אפילו אם תריצו אני לא מאמין שהם יעלו עליכם מאחר והם לא מגיעים לישראל (כמובן יש כאלו שמריצים לא חוקי הכוונה לגרסה לא חוקית - 2 עסקים שנמצאים פה אך לא אציין את שמם).

המשך יום נעים ושבוע טוב.

Beesites 06-04-06 09:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
שלום,
שוב שוב ושוב אני אסביר פה כמה דברים...
גרסה 97 עד 99B חוקית! מאחר וwebzen בעצם שחררו את הגרסאות הללו לרשת.
כל גרסה מעליהם (כגון 1.0 או 1.1 והלאה) לא חוקיות בהחלט!
כמובן כי אפילו אם תריצו אני לא מאמין שהם יעלו עליכם מאחר והם לא מגיעים לישראל (כמובן יש כאלו שמריצים לא חוקי הכוונה לגרסה לא חוקית - 2 עסקים שנמצאים פה אך לא אציין את שמם).

המשך יום נעים ושבוע טוב.

יש לך משהו שיתמוך במה שאתה אומר? הודעה כלשהי של webzen שהם משחררים לרשת את הגרסאות האלה?

"הם לא יעלו עליכם" זה לא טיעון למה מעשה כלשהו הוא חוקי אלא למה מעשה כלשהו הוא לא חוקי אבל עדיין כדאי לעשות אותו, ומכיוון שאנחנו לא רוצים שישראל תהפוך למדינת מקלט-עולם שלישי שבה מריצים כל מה שלא חוקי כי "לכאן לא יגיעו", ושואפים למצב שבו ישראל תהיה חלק מהעולם המתקדם, אנחנו מתנגדים למכירת מוצרים לא חוקיים.

ותודה Alm :)

FreshServ.Net 06-04-06 10:01

ציטוט:

יש לך משהו שיתמוך במה שאתה אומר? הודעה כלשהי של webzen שהם משחררים לרשת את הגרסאות האלה?

"הם לא יעלו עליכם" זה לא טיעון למה מעשה כלשהו הוא חוקי אלא למה מעשה כלשהו הוא לא חוקי אבל עדיין כדאי לעשות אותו, ומכיוון שאנחנו לא רוצים שישראל תהפוך למדינת מקלט-עולם שלישי שבה מריצים כל מה שלא חוקי כי "לכאן לא יגיעו", ושואפים למצב שבו ישראל תהיה חלק מהעולם המתקדם, אנחנו מתנגדים למכירת מוצרים לא חוקיים.

ותודה Alm
שלום בני,
כמה תשובות לי להודעתך :).
1. ביסוס מwebzen - היה לי אך כיום אין לי העתק של המכתב מהמייל מאחר ואני לא עוסק בכל דבר שקשור בMU כבר במשך חצי שנה - לך תדע אולי הדברים השתנו מאז (אני מבסס את כל דברי על ידע קודם).
2. התכוונתי להגיד שהם לא יעלו עליכם אך ורק כדי להביא פרופורציה למקרה...שלא יחשבו שכל שרת שיכינו יתגלה ע"י webzen - עובדה שהם הגיעו רק עד לפיליפינים...(אגב דבר איתי באיסיקיו אני אגיד לך עוד כמה דברים על העניין הזה פשוט אותם אני לא רוצה לחלוק עם כולם).

חג שמח :)
(אגב בני אם ביררת לאחרונה לגבי גרסה 97 בלבד והם אמרו לך שהיא לא חוקית אז אני שב מדברי מאחר ואני מבסס את הודעותי על ידע קודם של חצי שנה בערך...)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:48.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ