|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 201 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 202 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
גם לי אין, צריך להיות משתמש היכל התהילה כדי להיכנס אליהם. הפורומים זה דומיינים ועוד כמה. |
|
![]() |
# 203 |
מנהל ראשי בדימוס
|
יש גישה להכל, אין גישה להגיב בנושאים שלא נפתחו על ידך בפורום דומיינים למשל.
|
![]() |
# 204 |
חבר חדש
|
קיבלתי אזהרה בזה הרגע לדעתי היא מוצדקת
אני לא מערער בסמכות בעלי האתר אבל אציין את הסיבה שלדעתי ראויה להתחשבות אני חדש מאוד היום הצטרפתי אליכם לכאן קראתי את חוקי הפורום אמנם ,אבל הקפצתי בטעות משהו מסויים ורציתי רק לעזור לא שמתי לב לתאריך ואני מצטער על זה אם יוחלט שאזהרה תישאר אז שתישאר פשוט חשוב לי לציין תסיבה תודה מראש וסליחה שי ![]()
משתמש - היכל התהילה
|
היי שי,
אומנם אתה באמת חדש פה בפורום, אבל זאת לא סיבה מוצדקת לשתי הקפצות ולבקשת חסות לקהילה. זה שאתה חדש, לא נותן לך אפשרות לעבור על החוקים. על הקפצה אחת, "בטעות" לא היית מקבל אזהרה בגלל שאתה חדש. אבל על שתי הקפצות + פירסום בקשת חסות לקהילה, זה מספיק בשביל לקבל אזהרה ואף יותר. בינתיים האזהרה לא תרד, אבל אני ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=715 כדי שמקרים כאלה פשוט לא יקרו שוב. תודה, טל גרטי.
מנהל ראשי בדימוס
|
שלום לך שי,
האזהרה לא תרד... כלומר היא תרד כעבור חודש אוטומטית - לבנתיים הימנע מצרות ואם כפי שאמרת קראת את החוקים אני בטוח שלא תעבור עליהם... לכן היא תישאר ובעוד כחודש היא תרד, אל תיתן לה להפריע לך כעת ![]() |
![]() |
# 207 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
![]()
# 208 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|