|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 171 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אלון יש לי שאלה אין לי אתר עסקי או משהו זה אתר כביכול שלי של "תצוגת עבודות הכתובת זה Kuchi.be אין כרגע כלום אבל רציתי לדעת אם מותר לשנות תשם ל Kuchi.be אם כן אשמח ![]() אם לא התוכל לשנות לי בבקשה ל Kuchi ? אני מעדיף את הראשון אבל איך שאתה רוצה ![]() ![]() עכשיו יש לי עוד שאלה בנוגע למשתמש עידן צרור אני לא בא לשפוט אותו או משהו אבל זה לא מוגזם כבר ? כל דיון הוא מגיב ועזוב שהוא מנהל הוא מגיב לפעמים שטויות הוא מחפש דיונים שלא קשורים לפורום ישר מגיב נגיד עכשיו יפתחו דיון והשעה היא 10:00 אתה תראה ישר תגובה שלו ב 10:01 אלוהים ישמור הוא מעלה תמספר הודעות שלו כל יום באלפים כאילו הוא עושה מזה כסף לא כמו שאמרתי זה לא מפריע לי אבל זה מעצבן כזה שכל דיון שאני נכנס הוא הספיק להגיב משהו ולרוב זה שטויות זה מחרפן אותי :\ בכל מקרה אני לא מבקש שלא יגיב אבל שלא "יספים" זה אומנם ספאם זהב ! שלא עובר על חוקים אבל זה ספאם ! יענו נגיד והוא לא מנהל עסק הוא ילח אפילו לפורומים שהוא לא מתמחה בזה ויגיב חחחח בכל מקרה אלון מצטער שכתבתי פה סיפור פשוט לפעמים אני חייב להוציא כצאת מהראש בברכה חן בוסאני |
|
![]() |
# 172 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חח סתם סתם אכן אכן אתה צודק. אלון בקשר לשם משתמש שלי אשמח אם תשנה לי אותו ל MetaCode.Co.IL תודה רבה ![]() |
|
![]() |
# 173 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
# 174 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אז בבקשה אלון תשנה לי תשם לשם הזה. |
|
![]() |
# 175 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם עדיין אסור או משהו כזה אתה יכול לשנות לי ל Kuchi ? תודה ![]() |
|
![]() |
# 176 |
הוסטסניון
|
תודה אלון
![]() וכמו שאמרתי לך בפרטי שום אתר לא יחליף אצלי את HOSTS ! אתר הבית ![]() (לא לא אני לא בא להתחנף ! הוא יודע במה מדובר !) |
![]() |
# 177 | |
הוסטסניון
|
עדייין רשום באמצע העמוד בפורום:
ציטוט:
# 178 |
משתמש חדש
|
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18256
פורום של מפגרים אשכרה, בושה של פורום אני יוצא מפה (BS) הקודם היה עדיף ממה שהולך פה |
![]() |
# 179 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ושאם הם עברו על החקים, אז לא נורא לא קרה כלום. ודרך אגב, בהצלחה בהמשך.. |
|
![]() |
# 180 |
משתמש - היכל התהילה
|
Mr. Popi בבקשה