|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל מה שיותר מדאיג היא שכולם מסכימים עם זה שאף אחד לא יתבע, ז"א חברות כבר לא מפחדות מתביעות וזה עוד משהו שהורס את השוק, החברות מציעות ועושות מה שהן רוצות ואם החברות לא עומדות בזה - לא קרה כלום זאת ההתיחסות של הרבה חברות ![]() |
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
דימה תאמין לי שאני יכול לתבוע לך את הצורה (במידה ויש עילה)... ואני למען האמת באמצע הליך משפטי (לא קשור לאחסון אתרים חחח... זה יותר בקטע של נזקים) ולא אני בעצמי לא פונה לשום דבר... פשוט מאוד העו"ד של אבא פונה בבקשה לפיצויים... במידה והם מסרבים מגישים תביעה והוא לוקח 12%... אבל נכון זה באמת מקרה חריג... לא נראה לי ש99% מהמתלוננים פה בפורום בכלל מכירים את החוק ו/או עו"ד שיטפל בעניין בשבילם!
![]() ![]() אה כן אני לוקח מאבא הכל ![]() ![]() ובמצב שאתם פועלים לפי החוק ועושקים אתכם אל תאיימו בתביעה... תעשו בוררות... יותר פשוט לכולם... *סליחה על המילים הגבוהות Last edited by עמרי שוסטר; 21-03-06 at 06:19.. |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
נראה אותך כש"אבא" לא יהיה בסביבה מה תעשה.... |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה תמיד רוצים את העו"ד הטוב ביותר ותאמין לי שהוא לא היה מדבר איתי בכלל אם הוא לא היה העו"ד של אבא שלי אז...? מה רע בזה? הוא טכנית מקבל את התשלום ממני... אחוזים מהכסף... אז רק הייתי צריך את ההיכרות... גם אם אבא שלי מחליט לנסוע לירח ולא לחזור אני יכול להסתדר! |
|
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואיזה אחוזים אתה בידיוק משלם לו?מאיפה יש לך בכלל כסף?אה כן אל תגיד לי....."מאבא" |
|
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תביעת נזקים וסבל פיזי... כלומר אני מקבל כסף... (עד לפה הצלחת לקרוא?) כתשלום על זה שהוא השיג בשבילי את הכסף הוא לוקח 12%... הבנת עד לפה חמודי? היית צריך לקרוא טוב יותר לפני שהגבת... וכסף דווקא יש לי... תאמין לי ברוך השם יש לי מספיק... ולא זה לא כסף של "אבא"... הדבר היחיד בסיפור הזה שהשגתי מ"אבא" זה היכרות עם העו"ד... הסיפור הוא שבלי שהוא יהיה העו"ד של אבא שלי לא היה בכלל מדבר איתי... לא קשור לכסף... Last edited by עמרי שוסטר; 22-03-06 at 17:59.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|