|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
אני גלשתי לי בפורום בנושא אחסון אתרים בחו"ל.
ואתם לא מאמינים אילו בעיות יש להם.
חברות פשוט מרמות אותם באופו חד וחלק, לא כמו פה. פשוט לוקחות כרטיס אשראי ומושכות משם כסף כמה שהן רוצות. אפילו פעם אחת לא ראיתי שם את המילה תביעה. אנשים שם מציאותיים, הם יודעים שאף אחד לא הולך להתעסק איתם. ופה בוכים לי על ביאנסי שנפל ל-2 שניות או שמישהו לא ענה למישהו באותה שניה אז הוא רושם עליו ביקורת. תבינו כבר! אף בית משפט לא הולך להתעסק איתכם! אתם עדין ילדים בשבילם! אתם בכלל יכולים לתאר את עצמכם באים לבית משפט ומנסים להאשים מישהו על הפלת ביאנסי? יצחקו עליכם! בכוונה פתחתי את הנושא פה. |
![]() |
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אם אפשר לינק לפרטי אשמח.
בכל מקרה, כמובן שאתה צודק בח'ול אנשים לא ישר תובעים אותך. כמו כן, טוב מאוד לדעת!
חבר על
|
צודק במאה אחוז אחי ..
|
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() "מאיימים" בתביעה אתה מתכון חח
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
נו אז מה אתה אומר בעצם, שזה טוב לרמות ?
וזה כבר הפעם ה-100 שאתה רושם את זה, לא נמאס לך ? ד"א, אני ראיתי אותך פה מאיים בתביעה .
אקס מנהל
|
ציטוט:
בחייך, אני יודע שאתה בנאדם מאוד חכם, אל תשחק אותה "ראש קטן", מפני שאני כבר מכיר אותך קצת ואני יודע שאתה מבין את המטרה שבשבילה פתחתי את הנושא הזה. ואחרי שאני כותב את זה בפעם ה-100 זה עדין לא נפסק, כנראה שאנשים לא הבינו את זה. אשמח לקבל לינק על הנושא המדובר. עידן צרור, לינק בפרטי ישלח מיד ![]() Last edited by Dima; 16-03-06 at 18:42.. |
|
![]() |
# 7 |
חבר על
|
הוא צודק תהראו לכם ילד בן 13 ואחד בן 20 הבן 13 טובע את הבן 20 חחח למי יאמינו (תנחשו)
אפשר בבקשה את הלינק לפרטי (האתר)
חסום
|
אפשר לקבל בבקשה לינק בפרטי ? תודה .
|
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אכן אתה צודק,באמת מקווה שיפנימו את זה..אפשר תלינק בפרטי?
תודה |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דימה מצד אחד אתה צודק מצב שני,
זה שאתה ילד הכל טוב ויפה אבל למה אתה מכליל את כולם ? |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|