|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 141 | |
חבר על
|
ציטוט:
בכל אופן אני אשלב הצעה - הורדת גישת המחיקה למנהלים, יצירת פורום "סל מחזור" נראה לעיניי מנהלים+ והעברת כל אשכול שלא מתאים לשם. |
|
![]() |
# 142 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה לא מספר איפה כתבת את האשכול שכתבת ושנמחק ואתה דורך על היבלת הזאת שוב ושוב. בדרך כלל לא מוחקים ביקורות, תמיד יכולה לחול טעות, אבל מעבר לשאול את השאלה הזאת שוב ושוב ושוב ושוב ושוב.. תתן יותר פרטים על איזה אשכול מדובר, מתי כתבת אותו, מה כתבת בו (בכללי, לא בפירוט), למי הגבת וכו'. אתה מעיק עם השאלה של "למה?" ו.. "למה???" ו.. "למה????" ככה אין סוף של "למה"אים כאלה.. וזה ממש מעיק. תתן יותר פרטים.
# 143 | |
חבר על
|
ציטוט:
מעניין מה הייתה התגובה שלך אם היית כותב דבר מסוים פעמיים ולא מקבל תגובה. לפחות "טוב אז מה" או "איפה" ... מילה-שתיים... לא ביקשתי יותר. ואם היית שם לב שציינתי שזאת היתה ביקורת אז היית יכול להסיק לבד מסקנה שזה פורסם בפורום ביקורות אחרת המנהלים היו נועלים או מעבירים ישר. זה הם יודעים לעשות במהירות. הביקורות היו על גלעד גרשון, אלעד מקיו-הוסט, משה מדיגיטק, יבגני, אורי, שחר המעצב. ותסלח לי על הבקשה, מבלי לפגוע, אם אתה לא מעוניין לטפל במקרה פשוט תגיד "עזוב אותי". רק תתייחס כדי שאני אבין שראית, קראת ווואלה לא בא לך לטפל בזה. מצידי זה בסדר, באמת אין לי בעיה. אבל זה לא הגיוני שאני אכתוב משהו ואתה תענה לכל מי שאחרי ולפני ולי לא, מה גם שהשאלות שלהם הרבה יותר מפגרות משלי אם תסלח לי, אבל כן, הן כנראה יותר קלות לטיפול. בקיצור ולעניין אחי, אין לי שום באמת שום עניין לריב איתך או להתווכח איתך. הפורום שלך אתה מוזמן לעשות בו מה שתרצה. עם העובדה שהביקורת נמחקה השלמתי, אבל מטעויות לומדים... זה הכי חשוב. אם תרצה, הצעתי הצעה, כדי שטעויות כאלו "מקריות" לא יעשו שוב. תודה ויום טוב, אלון. |
|
![]() |
# 144 |
חבר על
|
בעיה מעצבנת!
כל פעם שחוזרים עמוד אחורה בהוסטס , יש את הבאנרים שמתחת לכל עמוד , עכשיו בשביל לחזור אחורה צריך ללכת פעמיים אחורה כי זה פותח שם 2 עמודים שונים !!! עריכה : מעצבן ![]() |
![]() |
# 145 |
חבר על
|
אפשר בבקשה לשנות ניק מ-eyelight
ל-Ditale?.. תודה מראש. |
![]() |
# 146 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני משתמש בפיירפוקס ואני זז קדימה/אחורה בכל הפורום בלי משהו שפותח לי עמודים שונים. עוד מישהו חווה את זה?
# 147 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פשוט למטה שאתה נכנכס לכל אשכול יש למטה כזה משהו של פרסומות או משהו כזה , ויש שם לא ניצג להציג דף זה, אחרי זה כדי לחזור אחורה ולצאת מהאשכול צריכים ללחוץ פעמיים על הכפתור 'הקודם' ממש מעצבן!
# 148 |
הוסטסניון
|
איני יכול לשלוח נושא חדש בפורום חברות אחסון - הכרזות ותמיכה.
|
![]() |
# 149 |
אקס מנהל
|
אפשר לשנות את שם המשתמש ל - YsTyle? תודה
![]() |
![]() |
# 150 |
Permanently Banned
|
אני רוצה לשנות ניק לניק :עידן ציטקין