|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
Permanently Banned
|
אלון,היום יום שישי ולא בא לי להציק אבל בבקשה אפשר לקבל את החוזה?
(=תודה ושבת שלום ! |
![]() |
# 52 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 53 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה עדיין לא מבטיח החזרה מלאה או החזרה בכלל לפורום, אבל כשזה יגיע לדיון, זה בהחלט משהו שאנחנו נשקול כחלק מהפעילות החיובית שהמשתמש עשה בניסיון להחזיר את עצמו. למעשה, בתגובה הבאה שלו פה, אני מצפה לשמוע שהוא כבר לא מנהל שם יותר. אחרת, אין טעם להמשיך בבקשות האלו.
# 54 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
# 55 |
הוסטסניון
|
משהו ממש חשוב
שאני בא לפרסם אשכול בתמיכה הוסטינג הפורום הראשון . זה מה שכתוב לי amirs_5, אין לך הרשאות גישה לדף שביקשת. יכולות להיות מספר סיבות לכך: חשבון המשתמש שלך לא קיבל מספיק הרשאות גישה לדף המבוקש. האם אתה מנסה לערוך הודעה של משתמש אחר, מנסה גישות ניהול של מפקח או אזורים עם גישה מוגבלת? אם אתה מנסה לפרסם הודעה, יתכן והנהלת הפורום הקפיאה את חשבונך או שהוא עדיין ממתין להפעלה. |
![]() |
# 56 |
Permanently Banned
|
תגובה של דור :
" תודה אלון.. אני כבר אומר לו להוריד אותי. אשמח אם תחזיר אותו לבנתיים ואני דואג לכך, תדה רבה!!." Last edited by Dasolis; 24-02-06 at 22:13.. |
![]() |
# 57 |
הוסטסניון
|
אשמח לדעת כיצד והיכן אני יכול לבקש גישות מורחבות...
בתודה, תאי. בנוסף: אני מעוניין לציין את הפעילות המצויינת של NIROS בפורום גראפיקה! מכיוון שזהו פורום לנתינת משוב אז גם מחמאות באות בחשבון! הוא שם מדריך שבועי,דואג להגיב ולשמור על הסדר, רק דבר אחד שהיה פעם ואני לא יודע אם עדיין קיים, מנהל טוב לא יהיה בהכרח ה"ריקי גל" של הוסטס (כאילו קשוח ונותן אזהרות על כל פיפס) בקיצור,אחד המנהלים הטובים ביותר שאפשר למצוא לפורום גראפיקה! |
![]() |
# 58 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 59 | |
Permanently Banned
|
משוב:
טוב אז ככה אני לא מבין את הקטע של המנהלים כל הודעה שהיא נגד החוקים מסתכמת בזה שאחד המנהלים רושם את ההודעה הבאה ציטוט:
איפה מותר לפרסמו אם בכלל תפרטו על הסיבה של הנעילה / הזהרה. תודה לכם מקווה שתכחו לצומת לבכם. תמיר. ![]() |
|
![]() |
# 60 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
1. ישנם מקרים בהם המנהל נותן גם סגירה/נעילה וגם אזהרה. האזהרה מפרטת למשתמש בדיוק מה הוא לא עשה בסדר. זאת מערכת "אישית" שהמשתמש בה יכול לראות את האזהרה עם הסבר לא כללי אלא פרטני למקרה שלו. יש שם גם קטגוריה של "יש לך אזהרה מסוג X" וגם מלל אישי מהמנהל שמסביר בדיוק את הסיבה לאזהרה. המשתמש שקיבל אזהרה לעולם לא צריך לנחש על מה הוא קיבל את האזהרה. המנהלים תמיד מפרטים במלל את הסיבה למה הם נתנו אזהרה כיוון שגם אנחנו האדמינים מבצעים ביקורות עליהם ולפעמים יש צורך לדון באזהרה כזאת או אחרת ואנחנו צריכים בעצמנו להתערות בנושא במהירות. לכן, יש פירוט מצויין לכל אזהרה שניתנת, רק מי שיכול לראות אותה זה המשתמש עצמו וכמובן המנהלים/מפקחים/אדמינים. 2. לגבי נעילה של אשכול, בחלק הזה לפעמים החוקים הם "מובנים מאליו" ולפעמים הם לא מובנים מאליו. למנהלים יש את השיקול דעת העצמאי שהם יכולים להפעיל בנעילת אשכול ורק במקרים קיצוניים מפקחים או אדמינים יהפכו החלטת מנהל, וגם כן, זה רק לאחר בדיקת הנושא ו/או שיחה עם המנהל לוודא בעצם אם לא חלה טעות (כן,.. טעויות קורות,.. אבל לשמחתינו לא הרבה). במקרים רבים, יש רק "ננעל" על ידי המנהל/מפקח/אדמין כיוון שהחוקים לפעמים מאד ברורים (או לפחות ברורים למנהל שנתן את הנעילה). לפעמים, יש מקום לדיון על כך, ופותח האשכול יכול לפנות לערכאה הגבוהה יותר ולבקש פתיחה מחדש.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|