|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 24 |
הקדוש ברוך ה' =]
דירוג מסחר: (0)
|
עיצוב לפורטל/אתר SMS.
אשמח אם תצור עמי קשר, יש לי גם הצעה בשבילך. בכל מקרה, אחלה רעיון ובהצלחה.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ממליץ לך - תחשוב פעם אחת על נושאמ קורי ואז תפתח לא כל פעם משהו על sms.. לא נמאס לך? כי לנו כבר נמאס מזמן.. |
|
![]() |
# 27 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
דבר ראשון, אתה מקבל דווח פשוט לא קשור לנושא, יכול לתת לי הודעה לפרטי. דבר שני, תאמין לי שאני חושב ויחשוב על זה שוב ושוב. דבר שלישי, ממש לא מעניין אותי מה נמאס לך כי עובדה שעסק עובד ברוך ה'. דבר רביעי, לא תוקף אותך או משהו. דבר חמישי, שיהיה המשך גלישה מהנה, ושבת שלום. בכל מקרה בשביל לא לרדת לספאם וכד', אשמח אם תגיד לי אם בחרת כבר משהו.. בברכה, עידן צרור.
# 30 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
http://xDay.co.il
פורטל מחשבים או פורטל אחר, רוב הסיכוים אני סוגר על פורטל מחשבים. שם: דהן דנדן. פרטים בחתימה . נדמה לי או שאני היחיד שרשם פה שם של דומין פעיל ? Last edited by Pro-HostCoil; 24-02-06 at 20:53.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|