![]() |
# 21 |
חבר על
|
שמעו חבר'ה... נכון, זה מצחיק עכשיו,
אבל שתעודת בגרות לא תהיה, תנסו לצחוק. ממש חבל, אני עוד הבנתי את זה מוקדם, ופרשתי מניהול של P-Tech.biz למי שזוכר. תעשו לי טובה, עזבו את העסקים והדברים האלה, זה עוד יגיע. לימודים מה לעשות נכון זה חרא של דבר אבל ח-ש-ו-ב! יום טוב.
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
חיסורים אני חושב שאני לוקח כאן את רובכם במיוחד עם שנה שעברה בחצי שנת הלימודים השניה 4 חודשים ו28 ימים מתועד הכל (באתי רק למתכונות ובגרויות ומבחנים ובחנים). כי בחצי הראשון היומן "נעלם" בנסיבות מסתוריות (המבין יבין).
השנה עשיתי סך הכל חודשיים ו5 ימים מתועד, ועוד כמה שהם לא מתועדים. למרות שאני ירדתי השנה ל5 בכיתה בהברזות (אני יודע התרשלתי)... בשכבה אין לי מושג אבל נאמר לי שאנחנו מחזיקים בשיאים של הבית ספר. ציונים אין לי מושג לא לקחתי עדיין מתחילת השנה... אבל המגינים שלי סבירים לחלוטין (מגמת מחשבים ואלק' המגמה הכי גבוהה בשכבה, חוץ מביוטכנולוגיה שבערך באותה הרמה איתנו). יבגני |
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
חוץ מזה בגרות כולם פה יוציאו תלוי באיזה ציונים ואני לא מפגר אני יודע מה אני עושה |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
ספורט 90
אנגלית4 70 מתמ3 75 מחשבים 100 רובולאב 100 לוגיקה 95 מערכות משולבות 90 טכנולוגיה 85 פיזיקה 55 ( יחידה אחת ) לשון 70 ספרות 55 תנך 70 היסטוריה 100 ד"א אני לומד 38 שעות בשבוע.. לא כולל חוגי ההשערה, למישהו כאן יש יותר מ38 שעות? |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
ספורט 90
אנגלית(א') 73 מתמטיקה(א') 97 מדעים90 לשון 80 ספרות 70 תנך 70 היסטוריה 90 לא זוכר ת'שאר ![]() |
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
אני היחיד שמקבל רק ביום חמישי (??) =|
# 27 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אצלי כל התעודה בסדר רק בספרות נכשלתי חחח אני שונא לקרוא!!! |
|