![]() |
# 1 |
חסום
|
שאלה קטנה בקשר לטפסים
האם זה אפשרי לשלוח טופס (POST) ישר עם עליית הדף...
בלי שיצטרכו ללחוץ על submit... כל הINPUTS שלי הם type=hidden אם זה אפשרי אז איך? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי את השאלה, אתה רוצה שבמקום submit יהיה משהו אחר ?
# 3 |
הוסטסניון
|
כן אתה יכול ליצור פקודה עם JS
בכל מקרה קח תפקודה PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
תודה גבר,
ועוד שאלה, אם אני רוצה שזה ישלח את הטופס בתוך iframe איך אני עושה את זה? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
קוד:
"מתכנת אתרים מקצועי ותכנות מערכות PHP HTML,XHTML,PHP,SQL,CSS,JAVASCRIPT,PASCAL,C" |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ומעכשיו אני ישים עליך עין.... זכותו לכתוב מה שבא לו בחתימה........אם בא לך תכתוב "אני ביל גייטס"....זה לא יעניין אף אחד....את הרמה והידע שלו יבחנו הלקוחות שלו לפי העבודות ולא לפי החתימה...אל תדאג. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
אוקי תקשיב, IFRAME זה סיפור אחר בכלל, זה בכלל מקשר לאתר אחר, אז בשביל תשתול את הקוד שכבר נתנו לך פה בתוך איפה שה IFRAME מקושר.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
אין מצב לאיזה DHTML קטן? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
לא צריך לעשות טופס שישר יישלח, כל מידע שאתה רוצה שיילח פשוט תעשה שאילתת update וזה יעעדכן דברים, לא צריך טופס בלתי נראה.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אוקי תראה מצטער אתמול לא עניתי אם בכלל כתבת אתמול תבקשה השניה כי ישנתי כל היום כי הייתי ער מיום שישי עד יום ראטשון אחרי בית ספר
אז לבקשה שלך תראה אני לא בטוח ממש שאפשר איכשהו כי לא עולה לי לראש עכשיו קוד או שיטה לעשות שהאיי פריים יעשה פוסט אוטומט דרף הדף שמציג את האיי פריים בכל זאת אתה יכול בחלון של האיי פריים בדף שנפתח באיי פריים להוסיף את מה שנתתי לך .... משמע יעבוד אותו דבר ואם זה מה שאני חושב שאתה רוצה שאנשים לא יראו שזה עושה את זה ? פשוט מאוד תעשה לאיי פריים הסתרה של hidden או ויזיבל כבר לא זוכר בכל מקרה תנסה שווה לנסות תהנה אח שלו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|