|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מישהו איכותי לפרויקטים ועבודות ללקוחות ! בתחום עיצוב פלאש ותכנות PHP!
אני הבעלים של האתר הזה:
www.TemplateDragon.net האתר עוסק במכירת מערכות סחר אחקטרוני מתקדמות ללקוחות בעולם. ואני צריך מישהו תותח ברמה בפלאש, ומישהו תותח ב PHP שיעזרו לי באתר ובביצוע פרויקטים שונים ובין השאר גם לעזור לי באתרים שלי. כל מי שרואה את עצמו כאיכותי ומעל גיל 15 לפחות, אז שיצור איתי קשר: מסנגר: icq979780@hotmail.co.il איסיקיו: 979780 כמו כן כל מי שיש לו טמפלט של אתר כלשהו ורוצה למכור אותו ולקבל עליו תמורה כספית (דרך פייפאל אז אנא צור איתי קשר ואני אדאג לעלות אותו למכירה באתר) נ.ב רצוי מישהו מאזור הדרום. (לא חובה) |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אפשר בבקשה לדעת למה העיצוב זהה כמעט לחלוטין לעיצוב של Template Monster?
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עריכה: גם הדרקון מוכר לי ממקום כלשהו..
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. Last edited by Neoteric; 03-02-06 at 23:45.. |
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אתה מוזמן לשלוח איפיון לעבודות שתרצה, alon@pixeline.co.il
בין לקוחותינו: איגוד האתלטיקה הישראלי. דפים ירוקים. Bwanted. פורטל לימון. ועוד... את הרמה העיצובית תוכל לראות באתר הבית שלנו www.pixeline.co.il, אף אחד מהאתרים הנ"ל לא עוצבו על ידינו. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|