|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
בקיצור זה כוללני להגיד כל הישראלים - דבר ראשון אני רוצה לראות אם למשל אני הייתי מתכנת והיית בא אליי לעבודה כזאת אם היית מסכים ישר לשלם 2000 שקל מינימום על אתר בסיגנון זה. בקיצור לכולנו יש מה ללמוד וכדי לממן סכומים כאלה שלך זה אולי 2 שקל - צריך משקיע ועוד כמה דברים. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אתם מדברים כאילו אתם צריכים לפרנס משפחה... תראו לי מישהו שפוי שישלם יותר מ 1500 , ואני לא מדבר על איזה ילד שיש לו את הכרטיס של אבא אלא על אנשים עובדים שכן מפרנסים משפחה ומשלמים משכנתא.
בקיצור, מתכנתים צעירים (כלומר ילדים כמוכם) שיודעים לתכנת אבל אף אחד לא עשה אתר בסדר גודל גדול..כזה שיגרום לי להתעלף מרוב התרשמות - צריכים לקחת מחיר סביר. תגדלו..תתפתחו ואז תדרשו ותקבלו יותר. אני מדבר כאחד שחיפש בסך הכל הצעה לפורטל וקיבל הצעות של2000$ מילדים בני 14.
# 5 | |
חבר בקהילה
|
טוב לדעת כמה היית גובה
ציטוט:
שלא נפנה אליך בטעות..נצטרך למשכן את הבית
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
התרגלתם כאן למחירים שבעולם האמיתי לא היו פותחים את המחשב בשביל תקציב כמו שלכם, אז הגיע הזמן שתתעוררו. שלא תבין לא נכון, אין לי בעיה ולו הקטנה ביותר עם העובדה שאין לאנשים הרבה כסף לשלם על הקמת אתר, אני רק טוען שמי שאין לו כסף שילך לעבוד במקום להתעסק עם הקמת אתרים, כי יש אנשים שכן מתפרנסים מזה וכן חושבים שמגיע להם סכומי כסף גבוהים. ואלון, אני חושב שתקציב נמוך יותר מ-10000 ש"ח לפורטל כמו חוגל זו בדיחה. צר לי. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מחיר כזה נמוך? ![]() בד"כ אתה לוקח כפליים מזה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וזה מאוד מאוד מעצבן שאתה מזלזל בכזו קלילות ראש בלי לחשוב פעמיים ואומר שלא עשינו אתרים בסדר גודל גדול. סתם שתדע, אתר שגורם לך להתעלף מרוב התרשמות הוא לא התכנות אלא העיצוב והמראה שלו. הגולש הממוצע לא מתחיל לחשוב כיצד תוכנת האתר והוא גם לא יכול לראות את הקוד של צד השרת אלא מסתכל על העיצוב ולפי זה מחליט פחות או יותר איך האתר. כך, שהמראה והרעיון של האתר הם אלו שמשפיעים על הדעה של הגולש ולא התכנות.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואתר שיגרום לי להתעלף זה אתר שנכנסים אליו אנשים כאילו.. ![]() מתכנת צעיר (ילד) לפי דעתי צריך לשאוף לעשות אתר גדול במחיר עממי כדי להתפתח להיות מוכר קצת מעבר לפורום (המכובד אמנם) הזה. תקיש את השם שלך בגוגל , אתה שם?.. אם אתה לא שם - אתה לא קיים. ואל תיקח את זה אישית ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|