|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
כדאי שתבדוק את עצמך לפני שאתה מספר סיפורי סבתא.
Yosendit - בנוי על Aspx. Sendit - בנוי על Php. תשובה מספקת?
SendIt - אחסון ושליחת קבצים | העלאת תמונות | שליחת כרטיסי ברכה | שליחת תמונות לסלולר כתבה על האתר ב Ynet (שירות: שלח 50 מגהבייט) כתבה על האתר ב NetoNews Last edited by SendIt.co.il; 15-10-05 at 23:31.. |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
דבר שני,
אם אתה הוא זה שנכנס לאתרי Warez ומתעסק עם פריצות לאתרים אחרים, אתה עוד מעז להאשים גוף אחר?
משתמש - היכל התהילה
|
הוא בנוי ב- dot.net
וממש ממש קל להפוך בין ה2. גם ע"י גנרטורים אפשר. ותסביר שהמערכת שיש אצלי במחשב, היא ממש זהה לזו ששלך? גם בקבצים? איך זה יכול להיות?? כל הקבצים זהים! יש לך איזה קשר עם המנהלים בחו"ל? אחי אני לא באתי לפה להשפיל / לפגוע או משהו, פשוט אני רוצה שאנשים פה יגידו את האמת גם אם הם לא בנו!. |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
תקשיב. ותקשיב לי טוב.
על מי בדיוק אתה מנסה לעבוד? הצילום מסך ששמת שם הוא של YouSendIt אתה אומר?! אז איך זה שהסיומת של הקבצים מסתיימים ב PHP? הם הרי DOT. NET כמו שאמרת. לא?! אם עוד פעם אתה תנסה להאשים את האתר SendIt.co.il בגניבת קוד או כל דבר אחר, רשום לעצמך עילה לתביעה משפטית.
|
|