הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > ביקורת אתרים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 04-01-06, 23:14   # 29
IgalSt
מנהל פורום, עסק רשום

IgalSt's Avatar

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to IgalSt

IgalSt לא מחובר  

Rar,
אני מאמין שחלק מהביקורת שנכתבה בטופיק הקודם שנסגר לא הופנתה אליך אישית אלא בכללי לשירות, לפחות הביקורת שלי בקשר ל-imageshack.us הופנתה למודל העיסקי של אתרך, ושאל אתרים נוספים מהסוג הזה.

כתבת באיזשהו מקום בהודעה (הארוכה ) שלך שהשירות לא אמור להביא לך רווח. ובכן, רווח אולי לא, אבל לפחות להחזיר את ההשקעה בו.
אני מפעיל את xoxGo.com - שירות ללא תשלום גם הוא. ההוצאה היחידה שלי זה על הדומיין כ-40 ש"ח לשנה. אני מציב קצת פרסומות של גוגל ומסבסד את העלות שלו.
זה לא הגיוני שאתה תוציא כסף על דומיין, שבעלי השרת יוציאו כסף עליו ולא תראו לפחות החזר הוצאות. אפשר לסבול את זה במשך החודשים הראשונים אבל בסופו של דבר אתה מצפה להחזיר לפחות השקעה.

מכאן באה הביקורת שלי לקונספט עצמו של האתרים כמו rar, loading ואחרים - מאיפה אתם רוצים לממן את האתר? אני לא רואה אף פרסומת בשום מקום. תעבורה ושטח אירוח היום הם עדיין עולים כסף. נכון, זה נהייה הרבה יותר זול מאשר לפני שנתיים שלוש, אבל בכל זאת זה עולה משהו. הבעיה היא שאנשים פותחים אתר ללא תוכניות לעתיד, קצת מזכיר לי את "חברות האיחסון" שקמות ונסגרות אחרי חודשיים.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום