|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
כמה שגיאות יאווראדי!
והאתר הזה הוא אתר עצום,אני הייתי אומר לו(למנהל ראר) אם הוא בחסות שלי לאחר שאני רואה שהאתר גודל וצורך משאבים גדולים,שאני לא מוכן יותר לאחסן לו את האתר,אתה מביא לו גיבוי של הכל נותן לו שבוע כדי למצוא שרת חילופי וזהו..נשארים חברים והכל. |
![]() |
# 23 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אין כאן ביקורת על האתר אלא על מנהל האתר, וקרטל אחד גדול מולו.
לכן, אאלץ לנעול את האשכול. כמו כן, אם מנהל האתר Rar.co.il יראה לנכון להגיב לנושא, תגובתו תפורסם כאן. המשך יום נעים.
משתמש חדש
|
בנוגע לביקורת שהוצגה עליי
אהלן,
נתחיל בכך שזאת לא ביקורת על שירות ראר, אלא ביקורת עליי בתור בנאדם. נמשיך מקטע שכתבי והוא יועתק לפה: שלום לכל גולשי פורום הוסטס, דבר ראשון, תודה על כולם על ה"מחמאות" והתמיכה. אני לא יודע להגיד תודה? אנשים, בכל פעם שדיברתי עם מירו אמרתי לו תודה על הכל. ודבר שני, השירות פתוח חצי שנה, לא הגיוני שבאתי אליך לפני 6 וחצי חודשים. באתי אומנם לפני חצי שנה ולא ביקשתי ממך כלום, פירסמתי הודעה בהוסטס והמנהלים לשעבר של , כפיר ורועי נתנו לי חסות. לכם הייתה האפשרות לסיים את הקשר, אך בחרתם לתת לי להמשיך(אני בהתקשרות עמכם כ-4 חודשים). נעבור לנושא: אכן, מירו הגביל אותי ב-5GB אחסון. עוד בחודש הראשון הנפח הזה נגמר, אך פתאום בבוקר אני רואה שהאתר לא מושעה. בדקתי ב-DA ואני רואה שהנפח התאפס. אמרתי לעצמי "אני לא מאמין, איך הקבצים נמחקו" אבל הם לא, להפתעתי גיליתי שכל פעם שהשירות מגיע ל-4.5GB לפי DA הוא מאפס את הכמות והספירה מתחילה מחדש. עכשיו כל מה שחשבתי בראש זה וואלה מירו ראה שהכמות עומדת להסתיים ונתן לי אירוח ללא הגבלה. שתבינו לרגע מזה אומר מבחינתי: -אני לא צריך לבדוק כל כמה זמן מהו נפח הקבצים. -אני לא יודע מהו נפח הקבצים, כי כל פעם שהשירות ממלא 4.5 לפי DA המודד מתאפס. עכשיו יש לי שאלה למנהלי חברות אחסון פה, וטענו לי בכנות לא תשובה מתחמקת כי אתם חושבים שאני "האיש הרע" פה: אם השרת שלכם היה מגיע לניצול של 60GB מהדיסק הקשיח, לא הייתם מגלים את זה? אם השרת שלכם היה עובד 100% שום תקלה אפילו לא קטנה במשך זמה מה, ופתאום ביום אחד הוא היה מגיע לעבודה של 40-60 אחוז כפי שהם טוענים, לא הייתם שמים לב? שבוע שלם בחנוכה השירות עבד כמו חמור- מלא כניסות, מלא העלאות, מלא צפיות. כל הימים האלה יחסית לא הייתה תקלה אחת, פתאום שהגל נעצר וכמות הכניסות החלה לרדת (יחסית) כנ"ל כמות ההעלאות/הורדות והכל כרגיל..פתאום בשניה אחת השרת התרסק? לא היו סימנים? אתה בתור מנהל שרת לא שמת לב לכלום? המתחזק לא ראה כלום? פשוט לא מובן לי העניין. ובוא נמשיך להבהיר פה כמה דברים: -אמרתי שהשרת שלכם לא טוב? השרת שלכם מצויין, אך Rar.co.il אינו מתאים לאחסון שיתופי. וזאת עובדה שהשרת שלכם לא יכל להחזיק את השירות, זה לא שאני ממציא דברים. אפילו מירו בסיום השיחה שלי אמר משהו בסגנון "לדעתי גם שרת פרטי משלך לא יחזיק את השירות". -אני ניצלתי? אני חשבתי שמירו הוא זה שלא הגביל אותי. אז אל תנסו אפילו להדביק לי פה תווית של נצלן, כי כולנו יודעים ציטוט:
ציטוט:
KuChI-PoChI, אם באמת הייתי רוצה למכור את הדומיין, יש הצעה ב- 2100 מבנאדם שקצת יותר מבוגר ממך. מכירת הדומיין זאת רק אופציה למקרה שהשירות לא יחזור. אנשים יעלו באתרים אחרים? אוי לא, רואים שאתה לא רוצה את התגובות שלי בנושא. בקיצור: אני תומך בזה, העיקר שאתרים ישראלים. Loading.co.il שירות מעולה לתמונות, המלצה שלי. ותאמין לי כסף לא חסר לי, השאלה אם כדאי להשקיע כל כך הרבה ממנו בשירות שלא אמור להביא לי שום רווח. אז אם אתה חושב שכסף זה מה שאני מחפש, אתה טועה בגדול. ברוך השם, אני חי טוב. *המערכת שלי לא מסריחה, אני רוחץ אותה טוב טוב כל בוקר. ציטוט:
ובקיצור מירו וצחי, אני לא יודע אם אני אשם במה שקרה לשרת, באמת שאני לא יודע. אך בתור מנהלי חברה (גם אם האתר שלי הוא זה ש"הרס" את השרת) הייתם צריכים לקחת אחריות על השרת שלכם, ולדעת מה קורה בו. ולמי שחשב: השרת שלהם מצויין, הם אנשים נהדרים, אין ספק שאני עשיתי טעות פה, אך הם לא יכולים להגיד שלהם לא הייתה שום שגיאה פה, ולא היא לא קשורה "לניצול שלי". אז חברה, תחשבו מה שאתם רוצים. מירו וצחי יודעים טוב מאוד שאני לא אשם בכל מה שקרה, ושלא ניצלתי אותם. השאלה אם הם יגידו את זה על גבי הפורום. המשך לילה נפלא. Last edited by Rar.Co.iL; 04-01-06 at 22:01.. |
|||
![]() |
# 25 |
Whatever
|
קראתי הכל, והאמת? אני מאמין לך.
אין לי מושג איך ה DA איפס לעצמו את הנפח, אבל אני מאמין שניצול של 60GB משטח הדיסק - הטכנאים / המנהלים היו מגלים את זה. קשה לפספס. בהצלחה עם Rar! נ.ב: אני מנסה להבין איך העלאת קבצים יכולה לגרום לנזק לשרת. זה פשוט לא הגיוני. גם אם היו מעלים 100GB של קבצים, השרת היה נחנק, אבל לא מפסיק לעבוד. זה פשוט לא הגיוני ולא אפשרי. צחי - בדוק שוב מה גרם לשרת שלך לתקלות. אני לא מאמין שזה היה חשבון איחסון.
תומר Last edited by Tomer; 04-01-06 at 22:11.. |
![]() |
# 26 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
בקשר לאיפוס הנפח, מירו אמר לי שזה לא מאפס בדיוק זה פשוט לא חוסם את האתר...אבל לדעתי אם זה לא חוסם את האתר זה לפחות צריך להביא להפסקת הכנסת הקבצים לשרת (קרה לי לא פעמם ולא פעמיים, במקרה הזה פשוט לא). |
|
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
ברגע שיש כמות אחסון גבוה ממה שהגבילו אותך אתה צריך לקבל מליון מיילים מהפאנל למייל שלך
ואני גם מאמין לך. |
![]() |
# 28 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 29 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
Rar,
אני מאמין שחלק מהביקורת שנכתבה בטופיק הקודם שנסגר לא הופנתה אליך אישית אלא בכללי לשירות, לפחות הביקורת שלי בקשר ל-imageshack.us הופנתה למודל העיסקי של אתרך, ושאל אתרים נוספים מהסוג הזה. כתבת באיזשהו מקום בהודעה (הארוכה ![]() אני מפעיל את xoxGo.com - שירות ללא תשלום גם הוא. ההוצאה היחידה שלי זה על הדומיין כ-40 ש"ח לשנה. אני מציב קצת פרסומות של גוגל ומסבסד את העלות שלו. זה לא הגיוני שאתה תוציא כסף על דומיין, שבעלי השרת יוציאו כסף עליו ולא תראו לפחות החזר הוצאות. אפשר לסבול את זה במשך החודשים הראשונים אבל בסופו של דבר אתה מצפה להחזיר לפחות השקעה. מכאן באה הביקורת שלי לקונספט עצמו של האתרים כמו rar, loading ואחרים - מאיפה אתם רוצים לממן את האתר? אני לא רואה אף פרסומת בשום מקום. תעבורה ושטח אירוח היום הם עדיין עולים כסף. נכון, זה נהייה הרבה יותר זול מאשר לפני שנתיים שלוש, אבל בכל זאת זה עולה משהו. הבעיה היא שאנשים פותחים אתר ללא תוכניות לעתיד, קצת מזכיר לי את "חברות האיחסון" שקמות ונסגרות אחרי חודשיים. |
![]() |
# 30 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה איש טוב
![]() וניראה לי הם סתם רוצים "להרוס" לך. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|