![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין בקניית עיצוב לפורום
ערב טוב!
אני וחבר שלי פותח פורום ציור ויש לי הכל חוץ מעיצוב לפורום מקניית האחסון והדומיין לא נשאר לי עוד הרבה כסף לקניית עיצוב אז התקציב שלי זה עד 100 ש"ח ואני יכול להציע בנוסף גם פירסום בפורום לחודש-חודשיים אז אני צריך עיצוב מלא לפורום+באנר -אני בודק כמה אפשרויות, כשהעיצובים מוכנים אני בוחר באיזה מעצב לקנות ולא קונה לפני שזה מוכן מי שמעוניין שישים פה דרכים ליצירת קשר+תיק עבודות עם יש{לא חובה תיק עבודות} בברכה, ניר ויצמן
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל ב 100 ש"ח אנשים מכינים לוגו... אני לא מדבר על זה שהם לא יכינו עיצוב רגיל שלם... אז עיצוב לפורום? עיצוב לפורום זה משהו כמו 300-400 ש"ח אם אתה רוצה משהו נורמאלי.. יש כאן משתמש ( uni ) שמוכר איזה עיצוב שלו ב70 ד"ח לא כולל באר ולוגו.. אבל אני הייתי ממליץ לך לא לרנות את העיצוב למה הוא לא חתוך טוב, והוא מאוד פשוט |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
נכון...אני מעצב לוגואים...אבל הרמה שלי לא מספיקה לזה... אני גם פרשתי חלקית מעיצוב ואני מעצב רק לפעמים כשבא לי אני מעדיף לא להתפשר על הרמה שלי... עריכה: אני מעצב פחות משנתיים
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|