|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
זכות הביטוי שיש לך היא זכות חשובה מאד, אבל לא מוחלטת. כלומר - שוב נחזור לדוגמא של סמל של החמאס בחתימה - אז היית מצנזר? וזה לא היה פוגע בזכות הביטוי של מישהו? בכל מקרה - נמשיך את הויכוח מחר... |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם יתחילו כאן קצת מריבות אני לא אתפלא .. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
הוא מכיר את תנועת כך, הוא תומך באידאולוגיה שלה, מלבד הקטעים שמתייחסים ליהדות.
שוב אני אומר, ההבדל הוא שתנועת החמס פועלת נגד מדינת ישראל, להבדיל מכך. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
יותר מעצבן אותי הקטע של ההתנתקות !
כאילו איך אפשר להסכים לדבר כזה ?! איך אפשר להיות בעד זה ?! אני שואל בשיא הרצינות! לפני ההתנתקות שרון עשה צעד חכם .. בעבר הוא אמר שהוא לא יפנה בחיים את גוש קטיף ... מה שגרם להרבה מתנחלים לבחור בו ! ואז כשהתחילו לדון על ההתנקות וכל זה .. אמרו שיעשו משאל עם .. אבל שרון ידע שרוב העם נגד! אז הוא לא עשה משאל עם .. אז הוא אמר לעשות הצבעה בכנסת ! אבל אצל שרון אין מקום שאין בו קטע מסריח .. הוא אמר מי שלא מצביע בעד הוא מפטר אותו ! זאת לא דמוקרטיה ! זה סוג של דיקטטורה! אם זה היה תלוי בעם..לא היתה הנתקות ! |
![]() |
![]() |
# 16 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בוא נלך לגור בעזה נשב שם על צלחת חומוס עם קפה .. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
WBD.co.il
|
ולמה שלא נלך?
עכשיו יש מין סוג של מלחמה בין מוסלמים(לא כל הערבים, לא צריך להכליל) לבין היהודים, אך זה לא אומר שכל המוסלמים רעים, להגיד "אל תשווה ערבים ליהודים" ממש לא מתאים לדעתי. Last edited by Pavel; 28-12-05 at 02:57.. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני בטוח שאמא שלך לא תשמח לראות את הארון שלך חס וחלילה. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
WBD.co.il
|
אני אסכם את דבריי,
כרגע יש מין סוג של מלחמה, בעזרת הסכמים וויתורים(אי אפשר לקבל בלי לתת), אפשר היה למנוע את כל הבלאגן הזה(אגב, אני כלל וכלל לא מצדיק את הטרור). עכשיו, אתה מכליל את כל הערבים ומחשיב את כולם כאל מחבלים ואנשים רעים, ועם ההכללה הזאת אני לא מסכים בכלל. תחשוב על שני הצדדים תמיד, עליך ועל הצד השני(שזה הערבים). כמובן, זאת דעתי, ואתה יכול לא להסכים איתי ![]() בקשר לארון שלי(חס וחלילה), יגיע יום ובאמת אצטרך אותו, אך עד היום הזה יש לי כמה דברים לתרום ![]() |
![]() |
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
אוקיי לא רציתי להתחיל לספר את הסיפורים שלי אבל אין לי ברירה..
אני גר במושב .. ליד יש כפר ערבי (כמה מפתיע) כל יומיים בערך יש לנו התראה ובכלל באיזור שלנו נהרגו כבר כמה תושבים (לא מהמושב שלי דווקא-מהמושב שלי נרצח בנאדם אחד) בגלל מחבלים ! אני לא אספר את כל הסיפורים כי חלקם מאוד אישיים .. אני אתחיל עם הסיפור של חבר שלי .. לפני כשנה ההורים של חבר שלי החליטו לשפץ את הבית שלהם במושב .. לשפץ?! יותר נכון לבנות בית חדש ...בית?! טירה ..3 קומות .. ובשביל לבנות בית כמובן צריכים ערבים .. אז היה קבלן שעבד הרבה במושב שלנו אז אבא של חבר שלי בחר בקבלן הזה ששמו:מחמוד (שם נדיר) הערבים התחילו לבנות וחבר שלי אומר לי וואי איזה נחמד מחמוד הוא נותן לי כל הזמן בקלאווה (איך שלא כותבים את זה)וכאלה .. אמרתי לו אל תסמוך עליו תיזהר ממנו-"כבדהו וחשדהו" כמובן שתגובתו היתה שלילית הוא אמר "אתה מגזים אתה מקצין יותר מידיי" לא עניתי לו.. אחרי שבועיים בידיוק ! הלכתי לבית ספר כרגיל ואז שמעתי מהצד ילדים מדברים על פריצה לבית ושזה אחד הפועלים של אבא ניב (חבר שלי ) אז ביררתי את הנושא והתברר שמחמוד הערבי "הטוב" פרץ לבית של השכנים (הבית שליד הבית שהם בונים) וניסה לאנוס את הבת הבכורה .. למזלה ולרוע מזלו .. אביה של הנערה היה בבית ..והאבא היכה אותו והתקשר למשטרה .. כן כן ... ולא תגידו הוא היה קיצוני או מש'ו .. אסור לסמוך על ערבים .. עוד מקרה אני אספר אותו בקצרה .. במושב אחד באיזור שלנו יש פועלים שעובדים בשטחים שבתוך המושב.. אז אסור להם להם להיות במושב אחרי חמש בערב.. בקיצור ערבי אחד נכנס לבית של אחד שמה גנב תכשיטים ואז בידיוק בעלת הבית באה אז הוא הביא לה ממכות וברח .. ועוד מקרה שקרה במושב הזה .. פועל שעובד אצל אחד החקלאים כבר כמה שנים החליט יום אחד שהוא רוצה לדקור את החקלאי .. החקלאי נפצע קשה והערבי נמלט לכפר אך מצאו אותו .. זהו .. וסיפור אחרון שיותר קרוב אליי ..אולי חלקכם זוכרים את זה מהחדשות .. בן דוד שלי-אילן וחבר שלו-איתמל (ז"ל),דתיים .. כמו כל כמה ימים נהגו שניהם ללכת לטבול במקווה שנמצא ליד יער שקרוב לאיזול מגוריהם.(אורה,עמינדב).. הם טבלו עד שפתאום הגיע אוטו ... יוצאים מהאוטו שני ערבים ובאים לכיוון אילן ואיתמר.. מוציאים אקדח ויורים לכיוון אילן ואיתמר.. המקווה היה מלא דם, איתמר מת על המקום .. ובן דודי נשאר פצוע וצלל לקרקעית .. אחרי דקה בערך (אילן אמר לי שהוא לא האמין שהוא הצליח להשאר מתחת למיים כ"כ הרבה זמן יחסית הוא אמר שה' נתן לו את הכח) יצא החוצה וראה שהם גנבו את האוטו וברחו ... אילן יצא מהמים ונפל על הקרקע וחיכה לעזרה מכיוון שאין ביכולתו לנוע כ"כ.. בקיצור עבר שם אוטו וישר קרא לאמבולנס ולמשטרה .. ועד היום קוראים למקווה הזה מיקווה איתמר .. יש עוד מלא סיפורים שאין לי כח לספר .. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|