|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
סמל של ארגון כך בחתימה
נתקלתי כאן במשתמש שבחתימה שלו היתה תמונה של הלוגו של תנועת כך. שלחתי לו הודעה פרטית ובה כתבתי לו (בקיצור) שהיות ותנועת כך היא ארגון טרור (לא אני אומר, ממשלת ישראל החליטה כך לפני מספר שנים, ואף חידשה את החלטתה בנושא), מסיתה לגזענות וחותרת תחת ערכי הדמוקרטיה - מן הראוי יהיה להוריד את הסמל מהחתימה.
הוא אכן הוריד את הסמל, אבל ביקש שאעלה את הנושא. תגובתו : למרות שעפ"י דעתי יש לאפשר באינטרנט שימוש בכל הסממנים (אגב, עפ"י דעתי, יש מספר אתרים רשמיים של 'כהנא', 'כך' וכו', אשר אין שום הליך משפטי נגדם), אני מכבד את בקשתך, ולכן הורדתי את החתימה, אשמח אם תיתדיין על זה עם שאר חברי ההנהלה ותאשר לי להחזיר את החתימה. אני לא יודע אם הוא מעוניין שאכתוב מי הוא בדיוק, אבל לפי דעתי זאת בהחלט שאלה מעניינת. לעניות דעתי, אם בית המשפט העליון החליט לאסור על תנועת כך מלהתמודד בבחירות (צעד קיצוני ביותר של הגנה על הדמוקרטיה), ואם ממשלת ישראל הכריזה על כך כעל ארגון טרור, אין מקום להשתמש בסמל של תנועת כך בחתימה גם בפורום זה. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן. לגבי עניין האתרים - באמת שאין לי מושג מה קורה לגבי זה (וזה גם לא יותר מדי מעניין אותי). ומצד שני, לא חסרים אתרים בלתי חוקיים רבים. עצם זה שיש אתר כלשהו, לא אומר שמה שהוא עושה הוא חוקי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אני בד"כ שם את הסמל הזה בחתימה דווקא בפורום הזה לא שמתי ..
ואל תתחילו להתנפל עליי כי אין לי כח אליכם.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
בחיים אל תשווה יהודים לערבים !
ואמרתי שאני לא רוצה לדבר על זה! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
בני, כך לא פעלה נגד מדינת היהודים, החמוס כן.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
(http://www.kahane.org.il/ , סיומת ORG.IL, כל אחד יכול לרשום? קצת מוזר לא? )
|
![]() |
![]() |
# 7 | |||
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ממשלת ישראל (המדינה שבה אתה חי) קבעה שכך הוא ארגון טרור. בכך היא הציבה אותו באותה משבצת שבה נמצא החמאס. ברור לי גם ההבדל בין כך לבין החמאס. גם בין ארגוני טרור יש הבדלים כמובן. אגב, אם אתם שותפים לדרך של כך, אתם בטח שותפים גם לדעות שלהם נגד האוכלוסיה הדרוזית? כן, כן, זאת שעמדה ולחמה לצידנו במלחמותינו. או שאתם בוודאי רוצים לחיות במדינת הלכה כפי שכך מציעה? ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
בני, עפ"י מיטב ידיעתי עדיין יש לי את חופש הדעת, יש לי את הזכות להסכים רק עם חלק מדעות כך, במקרה יש לי חבר דרוזי ששונא ערבים יותר מימני, הוא וכל הכפר שלו, חבר שלו היה זה שהוריד צרור (ווידוי הריגה) בילדה השהאידית שרצה לעבר עמדת צה"ל לפני כמה חודשים, יש יותר דרוזים מאשר יהודים בצבא, אין לי שום דבר אישי נגד הדרוזים, אני אוהב אותם כמעט כמו את היהודים, אני מסכים עם דרך כהנא ברוב הדעות, אך לא בכולן, עפ"י דעתי זה לגיטימי, זה אפילו קורה ברוב המקרים, לא מסכים איתי?
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל אני לא הולך לספר לכם כאן סיפורים כי זה לא שווה את זה .. אני בטוח שרובכם כאן ילדי שמנת שלא אכפת להם מהמדינה,לא אכפת שפינו את גוש קטיף ולא אכפת להם כלום! בגלל שאבא ואמא מליונרים אז מה חסר לי בחיים .. אני יודע שאם אני אמשיך לכתוב תגובות יתחילו כאן מריבות כמו כל דיון שנפתח בנושא ..אז אני אשתדל לדבר בשפה נורמלית ולא להתפרץ . |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אגב אבירם, אני מסכים עם עמדת בני שבמידה ואתה מגיב באשכול, יש למשתמשים את הזכות להגיב לך בחזרה, במידה והינך מעוניין להיות מעורב, אל תכתוב בו מלכתחילה.
נוסף בעריכה: אבירם, כולנו יהודים =) , אין סיבה להתפרץ בגלל דעות כאלה או אחרות, אלא אם הוא שמאלני קיצוני ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|