|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש חסות(מפרוט + הסבר השקעה וכולה) אנא כנסו ידידי.
יום טוב לכל קהילת הוסט ,
קודם כל אני רוצה להבהיר משהו , אני מחפש חסות לפורום שלי לא מפני שאני מתעצל לשלם (ותאמינו לי אם היה לי היתי קונה דומין CO.ILועוד מלא דברים). פשוט יש לי חוב לחבר בסכום של 500 שקל ... אז תתחשבו קצת במצבי , למרות שזה לא פותר אותי. תאמינו לי אם הפורום לא היה נתקל בבעיות אלה ואחרות(לא אפרט יותר מידי היו לו כבר 200000 הודעות בפרק זמן מועט , ומלא מחוברים , אך טעויות אלו ואחרות ואפילו ביש מזל מנעו מהפורום להתפתח והוא אפילו בסכנת סגירה.) רבים אמרו שלפורום שלי יש פוטנציאל. הפורום עכשיו אינו פעיל(ובשבוע שעבר עבד בקושי 3 ימים כמו שאמרתי תקלות וכולה). קצת פרטים ![]() 54000 הודעות בכל הפורומים.(היה צריך להיות 60000 אך מישהו דפק אותנו באיחוד ויש לו גיבוי ולא רוצה להביא לנו לא הכנס לזה לכן זה מה שנשאר מהגיבוי שיש לי). 1900 משתמשים(עובר סינון של משתמשים לא פעילים כל פעם.) כ 70 מחוברים(בזמן טוב שהפורום עבד היה כ 20 מחוברים על שניה לפורום שבקושי 4 חודשים)... כ 1000 הודעות ביום ... ואני לא אחד מאלה שהפורום נשאר ולא מתקדם לשום מקום , כל יום הפורום גודל . החומר רוב החומר שלנו בלעדי ומקורי , לפחות שלי... הפורום מעוצב בסקין יפה ונעים לעין במילים אחרות נראה יפה מאוד , ובלוגו פלאש יפה ... כל מה שאני מבקש חברים עשו לי טובה תביאו לי חסות ![]() פשוט חבל לי לסגור תפורום הזה(ויותר עצוב על הקהילה שלי שכבר איבדתי כמה וכמה בגלל תקלות) כל מה שאני מבקש ממכם ידידי ,100 מגה ו 5 תעבורה... אשמח לכל תגובה שהיא ![]() תודה שהקשבתם לי(ומצטער על הסיפור). לילה טוב ומהנה שמרו על עצמכם. Last edited by אמור; 19-12-05 at 22:58.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
דירוג מסחר: (0)
|
למה 3 הודעות נוספות כתגובה?
ושהיה לך בהצלחה בחיפוש!!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|