|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
1) זה לא שיתוף קבצים! 2) זה לא ווראז! זו תוכנה חינמית שישראלי פיתח! Last edited by LosNir; 12-10-05 at 10:44.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
אז בבקשה תביאו לי באייסי: 6016333
תודה מראש.. כי זה עצבים כל פעם לרשום משפט הפוך.. במקום : "שלום כיתה א'" אני כותב : " 'א התיכ םולש"
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
האמת זה לא כזה מפריע לכתוב
אני כותב נגיד "שלום" אז אני כותב ש' אחרי זה מזיז עם החץ שמאלה ואז ממשיך באותיות ואני כבר התרגלתי אז זה בא לי חלק |
![]() |
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
והתוכנה לא חינמית, היא ניתנת להורדה באתר הבית אבל אני בטח שיש הגבלת ימים, לצד כפתור ההורדה ישנו כפתור קניה ![]() ועוד דבר.. דיברתי על פוטושופ.. מה אתה נדחף עם babylon? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() ![]() "בבילון" זה בכלל תוכנת תירגום! |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לא רוצה לראות כאלה קללות בפורום, במידה ואני אראה עוד כאלה "ירידות" מהסוג הזה. אתה תקבל אזהרה. ראה הוזהרת. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
אני למדתי לכתוב הפוך :d
חח אני מתכנן ת'מילה הפוכה בראש וכותב אותה. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר פורום
|
![]() ציטוט:
ואלה כי בפוטו הן לא פועלות אתם צריכים להעתיק את ז למסמך אחר ואז להפוך... קיצר אני חייב איזה החלף קובץ שישים לפוטו תמיכה בעברית ישרה ולא הפוכה... שנה טובה, גמר חתימה טובה וצום קל לעם ישראל! (מי שלא יודע הצום נכנס ב 16:50)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|