![]() |
עברית בפוטו- נעשה כבר בעיה! :(
תראו אני כבר הרבה זמן עם הפוטושופ Cs ו-8.0
וזה כותב לי עברית הפוך אבל זה מעצבן לעשות בתוכנה הפוך על הפוך וכל הטריקים האלה... עכשיו לשאלה: יש איזה שהוא קובץ שמפסיק את הכתיבה ההפוכה?? |
מצטרף...תעזרו בבקשה!
|
מצטרף לפוטושופ 7 יש גם בעיה בפונטים.
|
זאת לא בעיה, אתה כנראה הורדת את הפוטו שופ הרגיל, יש גירסא עם הסיומת Me שמותאת לארצות המזרח התיכון (אני חכם, לא? :]) ושם תוכל לכתוב באופן רגיל בעברית...
הדגשתי את זה שהורדת וכנראה גם השאר כי אני מאמין שאם הייתם באמת משלמים כל כך הרבה סביר להניח שהייתם מתעניינים בפרטים האלה יותר *לא שאני לא הורדתי P: |
כנסו לאתר הזה :
http://www.corky.net/hebflip.html עכשיו אתם רושמים מה שאתם רוצים יורדים למטה ולוחצים על הכפתור ואז תעתיקו לפוטו וזהו עובד לכם.... |
ציטוט:
|
מישהו יכול להביא לי הורדה ל פוטו שופ 7 Me
תודה! :P |
עדיף כבר "בילבולון"! היא גם הופכת מאנגלית לעברית למשל מ"akuo" ל"שלום", היא גם הופכת אותיות גדולות לקטנות וגם ההפך למשל : "dA" יהפוך ל"Da", והיא גם הופכת עברית למשל : "םולש" יהפוך ל"שלום"!
פשוט מסמנים את הטקסט ולוחצים על המקש המתאים וזה מבצע את הפעולה! מקרא מקשים: F10 - הופך אותיות גדולות לקטנות וההפך F11 - הופך עברית F12 - הופך מעברית לאנגלית למשל : "akuo" יהפוך ל"שלום". אין לי לינק להורדה, אז אני יחפש את ההתקנה במחשב ויעלה לשרת שלי ואז יערוך ויתן קישור:) |
פורום הוסטס נגד שיתוף הקבצים ו-Warez
:rolleyes: |
לי יש Photoshop 8 cs Me שהוא תומך בעברית
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ