הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 10-06-08, 11:25   # 31
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Amits צפה בהודעה
עמרי, זה עדיין פלאפון.
בפלאפונים היום יש גג 4 ג'יגה, אז 8 זה ממש יפה לפלאפון.
בקשר לאיכות המצלמה, איזה שטויות אתה מדבר.
קודם כל הוא אכן סלולרי, אבל לא "רק סלולרי". מדובר במכשיר שאמור להחליף את נגן המדיה הנייד שלך, וכיום למדיה יש נפח.
פיזית אפשרי להתאים כונני פלאש של 32GB ואפילו 64GB. אני אישית חושב שאולי יעלה יותר, אבל שווה.

עכשיו בנוגע לאיכות מצלמה ו"שטויות שאני מדבר". נא הסבר.
  Reply With Quote
ישן 10-06-08, 11:46   # 32
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
קודם כל הוא אכן סלולרי, אבל לא "רק סלולרי". מדובר במכשיר שאמור להחליף את נגן המדיה הנייד שלך, וכיום למדיה יש נפח.
פיזית אפשרי להתאים כונני פלאש של 32GB ואפילו 64GB. אני אישית חושב שאולי יעלה יותר, אבל שווה.

עכשיו בנוגע לאיכות מצלמה ו"שטויות שאני מדבר". נא הסבר.
אמרת שלN95, יש מצלמה פחות טובה מK800I.
זה שטויות..."ל-N95 יש חרא מצלמה. עם כל הכבוד, חרא מצלמה.".
לחבר שלי יש N95 והתמונות מדהימות, ובמיוחד אחרי שהעברנו למחשב.
  Reply With Quote
ישן 10-06-08, 12:45   # 33
hod206
אחראי פורום Off-Topic

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל hod206 שלח הודעה באמצעות MSN אל hod206

hod206 לא מחובר  

ציטוט:
אממ... כן, רק שמדובר במכשיר עם 8GB בלבד. מה אפשר לעשות עם 8GB? כמה תמונות, כמה פרקים של הסדרה האהובה עליך ובקושי נשאר מקום למוסיקה.
אתה יודע שאם תשמע מוזיקה כל היום עם האייפון (או עם כל פלאפון אחר) הוא יגמר לך תוך כמה שעות...
בנתיים, אין תחליף לנגני MP3\4...
חוץ מזה, בשבילי (ובשביל עוד המון אנשים אני מאמין) 8 ג'יגה זה יותר ממספיק....
ישן 10-06-08, 12:52   # 34
dvirhazout
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל dvirhazout

dvirhazout לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Panda צפה בהודעה
שניה שניה שניה!!

יכול להיות שיש מטרה במחיר, הגבול לפטור ממכס בקבלת מוצרים מחו"ל בישראל הוא 200$, תרגישו חופשי להזמין מ-eBay בלי חשש!

תחשבו איך קהילת בעלי ה-iPhone תגדל בארץ שכל אחד יכול להזמין לעצמו בלי בעיות במכס! צעד בהחלט חכם מצד אפל.!
הגבול לפטור ממכס רק אם אתה בא פיזית מחו"ל הוא 200$. אם אתה מזמין מאיביי הגבול לפטור הוא 50 $ ככה שהתיאוריה שלך לא הכי טובה אבל חפיף חח בכל מקרה זה יהיה יותר זול מהמחירים בארץ.

בקשר לנושא הכללי- לא מתלהב מה iphone. אין לי ממש סיבה S:
  Reply With Quote
ישן 10-06-08, 13:04   # 35
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
אמרת שלN95, יש מצלמה פחות טובה מK800I.
זה שטויות..."ל-N95 יש חרא מצלמה. עם כל הכבוד, חרא מצלמה.".
לחבר שלי יש N95 והתמונות מדהימות, ובמיוחד אחרי שהעברנו למחשב.
קודם כל פיקסל מול פיקסל, ל-K800i כן יש מצלמת סטילס טובה יותר. ל-N95 יש את היתרון הברור של קליטת מידע מרובה יותר, משמע יותר מידע לשחק איתו.
אבל זה לא רלוונטי, אני בכלל דיברתי על מה שאתה מקבל ביחס למה שאתה משלם. ל-N95 יש לא חרא של מצלמה, אלא #$%#$% של מצלמה. מכשירים מקבילים מנצחים אותו מבחינת צילום סטילס עם יד אחת מאחורי הגב.
חסרון בולט של ה-K800i למשל הוא איכות הוידאו המזעזעת. מזכיר לי את הסלולרים הראשונים עם מצלמה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי hod206 צפה בהודעה
אתה יודע שאם תשמע מוזיקה כל היום עם האייפון (או עם כל פלאפון אחר) הוא יגמר לך תוך כמה שעות...
בנתיים, אין תחליף לנגני MP3\4...
חוץ מזה, בשבילי (ובשביל עוד המון אנשים אני מאמין) 8 ג'יגה זה יותר ממספיק....
חביבי יש לי פה מחשב נייד, שני סלולרים ו-iPod. לפני שנגמר היום, כולם בלי סוללה. אל תדאג לי, יש לי פה משרד שהם נטענים בו בשקט.
  Reply With Quote
ישן 10-06-08, 13:41   # 36
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

ציטוט:
קודם כל פיקסל מול פיקסל, ל-K800i כן יש מצלמת סטילס טובה יותר. ל-N95 יש את היתרון הברור של קליטת מידע מרובה יותר, משמע יותר מידע לשחק איתו.
אבל זה לא רלוונטי, אני בכלל דיברתי על מה שאתה מקבל ביחס למה שאתה משלם. ל-N95 יש לא חרא של מצלמה, אלא #$%#$% של מצלמה. מכשירים מקבילים מנצחים אותו מבחינת צילום סטילס עם יד אחת מאחורי הגב.
חסרון בולט של ה-K800i למשל הוא איכות הוידאו המזעזעת. מזכיר לי את הסלולרים הראשונים עם מצלמה.

חביבי יש לי פה מחשב נייד, שני סלולרים ו-iPod. לפני שנגמר היום, כולם בלי סוללה. אל תדאג לי, יש לי פה משרד שהם נטענים בו בשקט.
קודם כל פיקסל מול פיקסל, ל-K800i כן יש מצלמת סטילס טובה יותר.
מאיפה אתה מוציא תמידע הזה?!, תן מקור לפחות.
זה לא נכון אגב, הN95 הרבה יותר טוב, גם בסטילס וגם בוידאו (או שתיתן לי מקור שאומר אחרת, ואז אני אשנה את מה שרשמתי).
  Reply With Quote
ישן 10-06-08, 13:54   # 37
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
קודם כל פיקסל מול פיקסל, ל-K800i כן יש מצלמת סטילס טובה יותר.
מאיפה אתה מוציא תמידע הזה?!, תן מקור לפחות.
זה לא נכון אגב, הN95 הרבה יותר טוב, גם בסטילס וגם בוידאו (או שתיתן לי מקור שאומר אחרת, ואז אני אשנה את מה שרשמתי).
אין מקור, זה משהו ששמו "ניסיון". קח N95 וקח K800i, צלם את אותה התמונה, באותם התנאים, תחת אותן הגדרות ותראה בעצמך.
כשאתה מצלם ברזולוציה גבוהה יותר התמונה לא נראית טוב יותר, אבל כשמתאימים אותה לרזולוציה פחותה יותר (כמו זו שצילמת עם ה-K800i) היא נראית טוב יותר מזו שבפועל צולמה ברזולוציה המדוברת. לא מכוון והמצלמה של ה-N95 היא "מדהימה", אלא כי יש יותר מידע.
אתה לא צריך לשנות את מה שכתבת. אני לא מטיף נגד ה-N95 וכל מי שיש בבעלותו אחד או חושב על לקנות אחד, שיהנה. סך הכל מספר לך מה העובדות בשטח.
  Reply With Quote
ישן 10-06-08, 14:07   # 38
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

חח, מהנסיון שלי, לא בודקים איכות מצלמה, לפי התמונות שלך במכשיר.
מעבירים למחשב ורואים תתמונות בצורה נורמלית, ובמחשב N95 נראה הרבה יותר טוב מK800I (למרות שלדעתי גם בפלאפון).
וגם, בוא נפסיק פה אוקיי? זה דיון על אייפון ולא על פלאפונים אחרים.
  Reply With Quote
ישן 10-06-08, 14:15   # 39
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
חח, מהנסיון שלי, לא בודקים איכות מצלמה, לפי התמונות שלך במכשיר.
מעבירים למחשב ורואים תתמונות בצורה נורמלית, ובמחשב N95 נראה הרבה יותר טוב מK800I (למרות שלדעתי גם בפלאפון).
וגם, בוא נפסיק פה אוקיי? זה דיון על אייפון ולא על פלאפונים אחרים.
מי אמר שתבדוק על מסך הסלולרי? אני בודק במסכים של 19", 24" ו-30". אני מתעסק באיורים כעיסוק, אז תאמין לי שבחינת פרטים היא לא פעולה קשה בשבילי.
בכל מקרה אחרי טיפה יותר משעה וחצי של הרצאות (אני עסוק, אז לקח לי יותר כמו 7 שעות) בלתי פוסקות, אני משוכנע שאני אכן רוכש לעצמי iPhone קטן. רק מישהו יכול להסביר לי איך לעזאזל הם משווקים את ה-iPhone בכל אירופה, כל אמריקה, חצי אסיה ואירופה (כולל מצרים, ירדן, ניגריה ואפילו מדגסקר!), אבל לא בישראל? הם כן עובדים עם Orange, פשוט לא Orange ישראל.
  Reply With Quote
ישן 10-06-08, 15:12   # 40
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

ציטוט:
מי אמר שתבדוק על מסך הסלולרי? אני בודק במסכים של 19", 24" ו-30". אני מתעסק באיורים כעיסוק, אז תאמין לי שבחינת פרטים היא לא פעולה קשה בשבילי.
בכל מקרה אחרי טיפה יותר משעה וחצי של הרצאות (אני עסוק, אז לקח לי יותר כמו 7 שעות) בלתי פוסקות, אני משוכנע שאני אכן רוכש לעצמי iPhone קטן. רק מישהו יכול להסביר לי איך לעזאזל הם משווקים את ה-iPhone בכל אירופה, כל אמריקה, חצי אסיה ואירופה (כולל מצרים, ירדן, ניגריה ואפילו מדגסקר!), אבל לא בישראל? הם כן עובדים עם Orange, פשוט לא Orange ישראל.
באורנג' - ישראל, זה לא ישווק.
אך ראיתי באתר (תרצה שלח לי הודעה פרטית) :
הערכות: ה-iPhone 3G ישווק רשמית בישראל בתוך כ-4-5 חודשים

על אף שישראל לא נכללה ברשימת המדינות בה צפוי ה-iPhone 3G החדש להמכר, השיווק הרשמי צפוי בעוד כ-4-5 חודשים. אבל מה שבטוח, היבואנים הפרטיים וישראליים רבים "יבריחו" אותו כבר באמצע חודש הבא. והמחיר? 1,000 ש"ח או 2,000 ש"ח?

וגם ככה, אתה צריך לחכות חודש עד שיצא, או שיש לך חבר בחול, שיקנה לך (כרגע לא ידוע אם תהיה חובה להתחברות לAT&T.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום