|
![]() |
# 1 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 2 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
לא מכיר את bbman וגם לא אותך אבל לפי התגובה הזו שלך אתה בנאדם מאוד מאוד בררן יש לך מתכנת אחד שמוכן לעבוד בחינם מרצונו הטוב ואתה עוד מנפנף אותו כי "יש לי מתכנתים אחרים בחינם". אתה חושב שכל העולם סובב סביבך ואחראי לספק את מבוקשך? עוד יגיע היום שאתה תתחנן שמישהו יעשה לך משהו בחינם.. עוד אחד מכפוי הטובה..
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
תכלס, מה אתה חש? מה לא מובן שהוא עושה לך עבודה חינם ובהתנדבות - אתה צריך כל יום כשאתה הולך לישון להגיד תודה לאלוהים שהפגיש בניכם... תכנס בו? אשמח לדעת איך ![]()
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
קיצר אתם מעניינים את הזין שלי ...
מה כולכם עושים פוזות? כל אחד פה כותב עם "עברית נכונה" וכל זה בשביל שיקנו ממנו . פוזות תעשו על מישהו אחר , פעם הפורום הזה היה נורמלי היום כולם פה ניהיו ילדים בני 12 שמשחקים אותה יודעים לדבר בשביל לשכנע או משהו . הביקורות שלכם לא יעזרו , עבריינות מקלדת ? ממש לא , אתה רוצה לברר עוד דברים עליי אתה מוזמן לשוחח איתי לא פה . אני לא כפוי טובה ולא שום דבר אחר דומה לזה , אני רציתי עבודה מהירה , הבנאדם לא רצה לעשות מהר ובסופו של דבר אמר לי , אם אין לך סבלנות לך למישהו אחר , ככה עשיתי , בלי טובות ובלי שום דאווינים עליי . פרש סרב - אתה רוצה לדעת איך ? סבבה צור קשר תדע טוב טוב איך . סלמתק . |
![]() |
# 7 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
ואותי לא ממש מעניין מי אתה ומה אתה... כבר קיבלת היום אהזהרה על שימוש במילים שלא אמורו להיות בפורום. הפעם אני אוותר פעם הבאה זאת תיהיה אזהרה נוספת. לדעתי האשכול כבר עבר יותר מדי "תהפוכות". נעול. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|