הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-09-07, 17:39   # 1
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי hhaifa צפה בהודעה
אף אחד לא באמת רוצה מלחמה
אבל תחשוב על זה שאתה חי באיום תמידי
בכל רגע סוריה יכולה לזרוק עליך טילים
כנ"ל לבנון, איראן וכל היריבות שלך באיזור.
בכל יום שעובר המדינות והאירגונים האלה מתחמשים יותר ויותר.
אם תצא עכשיו למלחמה יש סיכוי שתוך מספר שבועות הכל ייגמר, תנצח ותחיה בשקט בשנים הקרובות.
לעומת זאת אם תחכה, במלחמה הבאה (הרי מתישהוא תפרוץ מלחמה) תאכל הרבה מאוד טילים ויש סיכוי לא רע שתפסיד.
בגלל זה עדיף לצאת לקרב עכשיו. בדיוק כמו מה שקורה בשטחים- לאט לאט הם מתחמשים ואני לא אתפלא אם תוך שנתיים נספוג קטיושות מהם בכל בוקר (זה מה שקורה כרגע בשדרות ואני לא רואה סיבה שהם לא ישיגו בקרוב טילים שיגיעו לכל הארץ, אף אחד לא מונע מהם את ההתחמשות).
זאת הסיבה שאנחנו חייבים לעשות משהו.
אל תחיו באופוריה שאפשר לעשות איתם שלום או להמשיך לחיות תחת איום כל עוד לא קורה כלום.
כי בסופו של דבר תהיה מלחמה, אין משהו אחר. יש במדינות האלה שיעים שאיתם בחיים לא יהיה שלום.
אתה צריך להבין שאף פעם ישראל לא תפסיד במלחמה. ארצות הברית לא תיתן לזה לקרות. במלחמת ששת הימים כישראל פלשה לסוריה (שבזמנו היתה החבראה הכי טובה של רוסיה) ארצות הברית שלחה חיילים לג'יברלטר כדי להתכונן למלחמה כוללת עם רוסיה (עד כמה שאני יודע רוסיה של אותה תקופה הרבה הרבה יותר חזקה מאיראן).
  Reply With Quote
ישן 07-09-07, 18:08   # 2
hhaifa
חבר מתקדם

מיני פרופיל

hhaifa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlaBlaMan צפה בהודעה
אתה צריך להבין שאף פעם ישראל לא תפסיד במלחמה. ארצות הברית לא תיתן לזה לקרות. במלחמת ששת הימים כישראל פלשה לסוריה (שבזמנו היתה החבראה הכי טובה של רוסיה) ארצות הברית שלחה חיילים לג'יברלטר כדי להתכונן למלחמה כוללת עם רוסיה (עד כמה שאני יודע רוסיה של אותה תקופה הרבה הרבה יותר חזקה מאיראן).
אז אולי להפסיד לא נפסיד,
אבל תהיה בטוח שנספוג הרבה יותר טילים והנזק יהיה הרבה יותר גדול (מבחינת אבידות של חיילים ואזרחים).
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום