הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-09-07, 10:35   # 1
hhaifa
חבר מתקדם

מיני פרופיל

hhaifa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי yonispector צפה בהודעה
hiffa לצערי סוריה זה צבא,זה לא ארגון טרור כמו חיזבאלה,יש להם מטוסים,טילים יותר חזקים,רובים,הם מארגנים משהו,יש מודיעין חזק ככה שעל תשמח,סוריה ליד לבנון זה משהו לפנים,ואנחנו פישלנו,פה אסור לפשל,כי סוריה יפגיזו עם מטוסים
סוריה זה צבא? מעולה !
כשאתה נלחם באירגון אתה לוקח סיכון כי אתה חייב לפגוע אך ורק בפעילי האירגון, ולהיזהר שהמדינה שבא נמצא האירגון לא תיכנס למערכה.
ברגע שאתה נלחם נגד מדינה הרבה יותר קל. תאמין לי.
קשה לי לראות מצב שמטוס סורי חוצה את הגבול ומפציץ כאן משהו. זה עניין של שניות עד שהוא נופל.

Ori The Man, מה הקשר? עצם העובדה שאני חי במדינה וסופג טילים, זה גם משהו שאמור להפחיד אותי.
בוא אני אגלה לך משהו קטן, אין לי ממ"ד בבית ובמלחמה האחרונה (אני גר בחיפה) גם לא ירדתי למקלט. במלחמות גם העורף משתתף ולא רק החיילים. חוץ מזה, אתה חושב שלא אכפת לי מחיי החיילים?
  Reply With Quote
ישן 07-09-07, 11:16   # 2
Ori The Man
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Ori The Man Send a message via Skype™ to Ori The Man

Ori The Man לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי hhaifa צפה בהודעה
סוריה זה צבא? מעולה !
כשאתה נלחם באירגון אתה לוקח סיכון כי אתה חייב לפגוע אך ורק בפעילי האירגון, ולהיזהר שהמדינה שבא נמצא האירגון לא תיכנס למערכה.
ברגע שאתה נלחם נגד מדינה הרבה יותר קל. תאמין לי.
קשה לי לראות מצב שמטוס סורי חוצה את הגבול ומפציץ כאן משהו. זה עניין של שניות עד שהוא נופל.

Ori The Man, מה הקשר? עצם העובדה שאני חי במדינה וסופג טילים, זה גם משהו שאמור להפחיד אותי.
בוא אני אגלה לך משהו קטן, אין לי ממ"ד בבית ובמלחמה האחרונה (אני גר בחיפה) גם לא ירדתי למקלט. במלחמות גם העורף משתתף ולא רק החיילים. חוץ מזה, אתה חושב שלא אכפת לי מחיי החיילים?
גם אני גר בחיפה
ואני הייתי על הטווח
כל טיל שהגיע לחיפה או נפל לפני הבית שלי או עבר את הבית שלי
כי אני רואה מהבית שלי את כל בתי זיקוק המפרץ לב המפרץ וכל זה..
אם אתה מכיר רחוב סלומון בנו"ש
ככה שכל טיל שנפל בקריות או בחיפה שמעתי ורוב הסיכויים גם ראיתי
שנפל טיל בכביש דורי זה מתחת לבית שלי
כל הבית שלי רעד

אז אל תדבר סתם כי אם היו מזיזים מטראחד קדימה את הטיל הוא היה פוגע בבית שלי
  Reply With Quote
ישן 07-09-07, 11:34   # 3
hhaifa
חבר מתקדם

מיני פרופיל

hhaifa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ori The Man צפה בהודעה
גם אני גר בחיפה
ואני הייתי על הטווח
כל טיל שהגיע לחיפה או נפל לפני הבית שלי או עבר את הבית שלי
כי אני רואה מהבית שלי את כל בתי זיקוק המפרץ לב המפרץ וכל זה..
אם אתה מכיר רחוב סלומון בנו"ש
ככה שכל טיל שנפל בקריות או בחיפה שמעתי ורוב הסיכויים גם ראיתי
שנפל טיל בכביש דורי זה מתחת לבית שלי
כל הבית שלי רעד

אז אל תדבר סתם כי אם היו מזיזים מטראחד קדימה את הטיל הוא היה פוגע בבית שלי
אני לא מדבר סתם
ואני לא בא להתלהב שאני גר בחיפה ונפלו עליי טילים
פשוט אמרת שאם אני לא בשדה הקרב אז ברור שאין לי מה לפחד
אז תראה שזה לא ככה.

וגם לי נפלו טילים קרוב לבית
ואחד הטילים נפל בבית של חבר שלי שחזר לגור בו רק לפני מספר חודשים.

בקיצור מה שאמרת זה לא נכון ואפילו אתה רשמת שנפלו לידך טילים.
אז לא רק החיילים צריכים לפחד.

ואם אתה רוצה אנחנו יכולים להמשיך לחיות בשקט עוד כמה שנים
כשכל יום לפני שאתה הולך לישון תחייה בפחד כי אולי בלילה ייזרקו עליך עשרות טילים
אבל לעומת זאת במלחמה שתקח כמה שבועות אפשר להסיר את האיום הזה.
  Reply With Quote
ישן 07-09-07, 12:55   # 4
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
אני לא מדבר סתם
ואני לא בא להתלהב שאני גר בחיפה ונפלו עליי טילים
פשוט אמרת שאם אני לא בשדה הקרב אז ברור שאין לי מה לפחד
אז תראה שזה לא ככה.

וגם לי נפלו טילים קרוב לבית
ואחד הטילים נפל בבית של חבר שלי שחזר לגור בו רק לפני מספר חודשים.

בקיצור מה שאמרת זה לא נכון ואפילו אתה רשמת שנפלו לידך טילים.
אז לא רק החיילים צריכים לפחד.

ואם אתה רוצה אנחנו יכולים להמשיך לחיות בשקט עוד כמה שנים
כשכל יום לפני שאתה הולך לישון תחייה בפחד כי אולי בלילה ייזרקו עליך עשרות טילים
אבל לעומת זאת במלחמה שתקח כמה שבועות אפשר להסיר את האיום הזה.
גם אני גר בחיפה... אני ממש לא רוצה לחזור לסיוט שהיה שנה שעברה גם אם זה יהיה רק לכמה ימים. אנשים שלא מחיפה כנראה לא מבינים מה זה לקום כל בוקר ב5 בבוקר מהאזעקה, כל רבע שעה לרוץ לממ"ד ולהקשיב לחדשות כל היום.
לדעתי ביום שלישי תיפתח המלחמה (11.9) )=
  Reply With Quote
ישן 07-09-07, 13:33   # 5
hhaifa
חבר מתקדם

מיני פרופיל

hhaifa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlaBlaMan צפה בהודעה
גם אני גר בחיפה... אני ממש לא רוצה לחזור לסיוט שהיה שנה שעברה גם אם זה יהיה רק לכמה ימים. אנשים שלא מחיפה כנראה לא מבינים מה זה לקום כל בוקר ב5 בבוקר מהאזעקה, כל רבע שעה לרוץ לממ"ד ולהקשיב לחדשות כל היום.
אף אחד לא באמת רוצה מלחמה
אבל תחשוב על זה שאתה חי באיום תמידי
בכל רגע סוריה יכולה לזרוק עליך טילים
כנ"ל לבנון, איראן וכל היריבות שלך באיזור.
בכל יום שעובר המדינות והאירגונים האלה מתחמשים יותר ויותר.
אם תצא עכשיו למלחמה יש סיכוי שתוך מספר שבועות הכל ייגמר, תנצח ותחיה בשקט בשנים הקרובות.
לעומת זאת אם תחכה, במלחמה הבאה (הרי מתישהוא תפרוץ מלחמה) תאכל הרבה מאוד טילים ויש סיכוי לא רע שתפסיד.
בגלל זה עדיף לצאת לקרב עכשיו. בדיוק כמו מה שקורה בשטחים- לאט לאט הם מתחמשים ואני לא אתפלא אם תוך שנתיים נספוג קטיושות מהם בכל בוקר (זה מה שקורה כרגע בשדרות ואני לא רואה סיבה שהם לא ישיגו בקרוב טילים שיגיעו לכל הארץ, אף אחד לא מונע מהם את ההתחמשות).
זאת הסיבה שאנחנו חייבים לעשות משהו.
אל תחיו באופוריה שאפשר לעשות איתם שלום או להמשיך לחיות תחת איום כל עוד לא קורה כלום.
כי בסופו של דבר תהיה מלחמה, אין משהו אחר. יש במדינות האלה שיעים שאיתם בחיים לא יהיה שלום.
  Reply With Quote
ישן 07-09-07, 17:39   # 6
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
אף אחד לא באמת רוצה מלחמה
אבל תחשוב על זה שאתה חי באיום תמידי
בכל רגע סוריה יכולה לזרוק עליך טילים
כנ"ל לבנון, איראן וכל היריבות שלך באיזור.
בכל יום שעובר המדינות והאירגונים האלה מתחמשים יותר ויותר.
אם תצא עכשיו למלחמה יש סיכוי שתוך מספר שבועות הכל ייגמר, תנצח ותחיה בשקט בשנים הקרובות.
לעומת זאת אם תחכה, במלחמה הבאה (הרי מתישהוא תפרוץ מלחמה) תאכל הרבה מאוד טילים ויש סיכוי לא רע שתפסיד.
בגלל זה עדיף לצאת לקרב עכשיו. בדיוק כמו מה שקורה בשטחים- לאט לאט הם מתחמשים ואני לא אתפלא אם תוך שנתיים נספוג קטיושות מהם בכל בוקר (זה מה שקורה כרגע בשדרות ואני לא רואה סיבה שהם לא ישיגו בקרוב טילים שיגיעו לכל הארץ, אף אחד לא מונע מהם את ההתחמשות).
זאת הסיבה שאנחנו חייבים לעשות משהו.
אל תחיו באופוריה שאפשר לעשות איתם שלום או להמשיך לחיות תחת איום כל עוד לא קורה כלום.
כי בסופו של דבר תהיה מלחמה, אין משהו אחר. יש במדינות האלה שיעים שאיתם בחיים לא יהיה שלום.
אתה צריך להבין שאף פעם ישראל לא תפסיד במלחמה. ארצות הברית לא תיתן לזה לקרות. במלחמת ששת הימים כישראל פלשה לסוריה (שבזמנו היתה החבראה הכי טובה של רוסיה) ארצות הברית שלחה חיילים לג'יברלטר כדי להתכונן למלחמה כוללת עם רוסיה (עד כמה שאני יודע רוסיה של אותה תקופה הרבה הרבה יותר חזקה מאיראן).
  Reply With Quote
ישן 07-09-07, 18:08   # 7
hhaifa
חבר מתקדם

מיני פרופיל

hhaifa לא מחובר  

ציטוט:
אתה צריך להבין שאף פעם ישראל לא תפסיד במלחמה. ארצות הברית לא תיתן לזה לקרות. במלחמת ששת הימים כישראל פלשה לסוריה (שבזמנו היתה החבראה הכי טובה של רוסיה) ארצות הברית שלחה חיילים לג'יברלטר כדי להתכונן למלחמה כוללת עם רוסיה (עד כמה שאני יודע רוסיה של אותה תקופה הרבה הרבה יותר חזקה מאיראן).
אז אולי להפסיד לא נפסיד,
אבל תהיה בטוח שנספוג הרבה יותר טילים והנזק יהיה הרבה יותר גדול (מבחינת אבידות של חיילים ואזרחים).
  Reply With Quote
ישן 07-09-07, 17:55   # 8
darkid
חבר בקהילה

מיני פרופיל

darkid לא מחובר  

ציטוט:
פחחחח
יופי שלא הגזמת.
אף פעם
אבל אף פעם, לא היית אזעקה ב5 בבוקר, הכי מוקדם שאני זוכר היה ב7 בבוקר וזה היה חד פעמי, אני זוכר שבדרך כלל כל יום הנפילות היו מתחילות ב11... לא היה שום פחד תמידי, היה רק פחד ראשוני בשבוע הראשון אבל אחרי שבוע כולם התחילו לחיות כרגיל ורק מתי שהיו אזעקות אנשים ישבו מתחת לאיזה בניין או עץ...
פשוט שטויות אני שונא אנשים כמוך שמקצינים ועושים מדבר כל כך קטן כאילו הייתה איזה שועה גרעינית.
זאת הייתה מלחמה עם אבדות קלות מאוד(מצטער על אלו שנהרגו, אבל אי אפשר להשוות למלחמות אחרות).
כל אלו שאומרים שצה"ל הוא צבא חלש...
אתם לא מבינים שהרסנו להם חצי מעיר הבירה שלהם? אתם לא מבינים שהחיילים הציגו יכולות תפעול מדהיות בזמן המלחמה? הכוח הצבאי של ישראל עדיין מהווה איום כבוד, והערבים יודעים את זה, הם רק הציגו כאילו הם חזקים אבל הם מתים פחד מוות מישראל, הם יודעים שאנחנו איום בשביליהם.
הסיבה שהמלחמה הזאת לא ממש הצליחה, כי זאת לא הייתה מלחמה נגד צבא או מדינה ותקפנו בצורה לא נכונה, בצורה אווירית, שהיא כמעט בלתי יעילה לארגון כמו החיזבלה, שהם מתחבאים בשטח ולא בתוך ערים, היינו צריכים לשלוח יותר כוח צבאי, ובשלב הרבה יותר מוקדם.
אבל בהחלט, אנחנו לא ניצחנו, אבל בהחלט גרמנו להם הרבה יותר נזק, מאשר הם גרמו לנו.
הייתי כל המלחמה בחיפה.
חוץ מאיזה חתונה שהייתה אני לא זוכר.

BlaBlaMan - בקשר למה שאתה אומר, אני לא ממש מסכים איתך, העולם לא הולך לעזור לנו במלחמה הזאת, ובטח שלא במלחמה נגד אירן, העולם יתחיל "לעזור" לנו כאשר הוא יתחיל לדאוג, וזה כאשר קו ההגנה הראשוני, מדינת ישראל יספוג אבדות קשות.
  Reply With Quote
ישן 07-09-07, 19:41   # 9
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי darkid צפה בהודעה
פחחחח
יופי שלא הגזמת.
אף פעם
אבל אף פעם, לא היית אזעקה ב5 בבוקר, הכי מוקדם שאני זוכר היה ב7 בבוקר וזה היה חד פעמי, אני זוכר שבדרך כלל כל יום הנפילות היו מתחילות ב11... לא היה שום פחד תמידי, היה רק פחד ראשוני בשבוע הראשון אבל אחרי שבוע כולם התחילו לחיות כרגיל ורק מתי שהיו אזעקות אנשים ישבו מתחת לאיזה בניין או עץ...
פשוט שטויות אני שונא אנשים כמוך שמקצינים ועושים מדבר כל כך קטן כאילו הייתה איזה שועה גרעינית.
זאת הייתה מלחמה עם אבדות קלות מאוד(מצטער על אלו שנהרגו, אבל אי אפשר להשוות למלחמות אחרות).
כל אלו שאומרים שצה"ל הוא צבא חלש...
אתם לא מבינים שהרסנו להם חצי מעיר הבירה שלהם? אתם לא מבינים שהחיילים הציגו יכולות תפעול מדהיות בזמן המלחמה? הכוח הצבאי של ישראל עדיין מהווה איום כבוד, והערבים יודעים את זה, הם רק הציגו כאילו הם חזקים אבל הם מתים פחד מוות מישראל, הם יודעים שאנחנו איום בשביליהם.
הסיבה שהמלחמה הזאת לא ממש הצליחה, כי זאת לא הייתה מלחמה נגד צבא או מדינה ותקפנו בצורה לא נכונה, בצורה אווירית, שהיא כמעט בלתי יעילה לארגון כמו החיזבלה, שהם מתחבאים בשטח ולא בתוך ערים, היינו צריכים לשלוח יותר כוח צבאי, ובשלב הרבה יותר מוקדם.
אבל בהחלט, אנחנו לא ניצחנו, אבל בהחלט גרמנו להם הרבה יותר נזק, מאשר הם גרמו לנו.
הייתי כל המלחמה בחיפה.
חוץ מאיזה חתונה שהייתה אני לא זוכר.

BlaBlaMan - בקשר למה שאתה אומר, אני לא ממש מסכים איתך, העולם לא הולך לעזור לנו במלחמה הזאת, ובטח שלא במלחמה נגד אירן, העולם יתחיל "לעזור" לנו כאשר הוא יתחיל לדאוג, וזה כאשר קו ההגנה הראשוני, מדינת ישראל יספוג אבדות קשות.
יומיים אחרי שנפלה הקטיושה בסטלה מריס היתה אזעקה ב5 בבוקר
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום