|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מכניס קישורים לאתרי אינדקס ישראליים
שלום לכולם !
אני מחפש מישהו שיכניס את האתר החדש שלי לאינדקס עסקים חינמיים ברחבי הרשת (רק באינדקסים ישראליים) + קישורים מפורומים , זאת אומרת שאם אתם מכירים פורום שאפשר להכניס לשם קישור בחינם אפשר גם להכניס אותו לשם. - בגלל שהעבודה לא דורשת מיומנות כלשהי .. (זה לא תיכנות, או עיצוב או כתיבת תוכן ) אלא ידע בסיס באינטרנט , אני מוכן לשלם 2 ש"ח עבור כל הוספת העסק שלי לאינדקס / קישור מפורום. - העבודה לזמן בלתי מוגבל ! - במידה ואני אקבל עבודה טובה מהספק הנבחר , יש לי עוד כמה עסקים שאני ארצה שתעשו להם בדיוק את אותו דבר (כך שמומלץ לשמור את הרשימה של האינדקסים והפורמים כדי לחסוך זמן לפעם הבאה) - התשלום יתבצע פעם בשבוע ב PP או בהעברה בנקאית. עכשיו אחרי שהסברתי את עצמי אני אסביר למה אני מכול לשלם 2 ש"ח. - זמן ממוצע שלוקח כדי להכניס אתר לאינדקס כולל הרישום הוא 6 דקות כל היותר כך שבשעה אחת אפשר לקבל הספק של 10 קישורים. זאת אומרת 20 ש"ח - בפעמים הבאות שאבקש מכם את אותה עבודה זה יקח הרבה פחות זמן כי כבר תיהיה לכם רשימה גדולה של אתרים מסודרים באקסל ותוכלו להשתמש בה ולחסוך זמן. כך שהעבודה מתאימה לאנשים שהזמן שלהם שווה 20 שח לשעה. Last edited by avitans; 28-04-12 at 16:51.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|