![]() |
דרוש מכניס קישורים לאתרי אינדקס ישראליים
שלום לכולם !
אני מחפש מישהו שיכניס את האתר החדש שלי לאינדקס עסקים חינמיים ברחבי הרשת (רק באינדקסים ישראליים) + קישורים מפורומים , זאת אומרת שאם אתם מכירים פורום שאפשר להכניס לשם קישור בחינם אפשר גם להכניס אותו לשם. - בגלל שהעבודה לא דורשת מיומנות כלשהי .. (זה לא תיכנות, או עיצוב או כתיבת תוכן ) אלא ידע בסיס באינטרנט , אני מוכן לשלם 2 ש"ח עבור כל הוספת העסק שלי לאינדקס / קישור מפורום. - העבודה לזמן בלתי מוגבל ! - במידה ואני אקבל עבודה טובה מהספק הנבחר , יש לי עוד כמה עסקים שאני ארצה שתעשו להם בדיוק את אותו דבר (כך שמומלץ לשמור את הרשימה של האינדקסים והפורמים כדי לחסוך זמן לפעם הבאה) - התשלום יתבצע פעם בשבוע ב PP או בהעברה בנקאית. עכשיו אחרי שהסברתי את עצמי אני אסביר למה אני מכול לשלם 2 ש"ח. - זמן ממוצע שלוקח כדי להכניס אתר לאינדקס כולל הרישום הוא 6 דקות כל היותר כך שבשעה אחת אפשר לקבל הספק של 10 קישורים. זאת אומרת 20 ש"ח - בפעמים הבאות שאבקש מכם את אותה עבודה זה יקח הרבה פחות זמן כי כבר תיהיה לכם רשימה גדולה של אתרים מסודרים באקסל ותוכלו להשתמש בה ולחסוך זמן. כך שהעבודה מתאימה לאנשים שהזמן שלהם שווה 20 שח לשעה. |
זמן הממוצע שלוקח לאשר אתר באינדקס נא בין מספר שבועות למספר חודשים (את האתר שלי אישרו במספר אינדקסים אחרי שבועיים, ובאחרים אחרי חודשיים).
אני לא חושב שאנשים יעבדו בשביל 20 שקל שיקבלו עוד הרבה זמן... |
איזה אינדקסים כבר יש?
|
ציטוט:
כמו שאמרתי זו עבודה קבועה אני לא מחפש מישהו שיעשה את הכל ביום אחד וילך... קח בחשבון שיש המון המון פורומים ברשת שאפשר להכניס שם לינק ואני משלם גם על זה.. חוץ מזה תחשוב מה קורה כשאני מביא לך 3 אתרים ולא אתר אחד (מכל אינדקס/פורום ) תכול להרוויח 6 שקל , תכפיל את זה בכמות האתרים והפורומים שצברת במהלך העבודה.. ותעשה את החישוב ... אמנם זה לא הרבה כסף זה נכון, אבל אפשר לייצר מזה הכנסה חודשית קבועה של כמה מאות שקלים , ואל תשכח שאתה גם לא נותן הרבה בתמורה.. לא דרוש שום נסיון לצורך העבודה ולא דרושה מיומנות כלשהי... זה מתאים לאנשים שהשעה שלהם שווה 20 שקל .. מי שיכול להרוויח יותר בכוחות עצמו מן הסתם שהעבודה לא תתאים לו. חוץ מזה אם תהיה קצת יצירתי... תחשוב מה אתה יכול לעשות ברגע שיש לך רשימה של 200-300 אינדקסים ופורומים שאתה יכול להוציא מהם קישור בחינם... |Lol| |
ציטוט:
וזו רשימה ישנה מלפני שנתיים... |
אפשר אותה? סה קישור רגיל? כמו החלפה?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ