|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים - לחברת הייטק גדולה Linux & Windows System Administration + מתכנתי Python\Perl
שלום לכולם,
שלום למנהלים - ראשית אני לא יודע אם זה המקום. אני מחפש אנשים אך מכיוון וזה לא לעסק הפרטי שלי אלה לצוות שאותו אני מנהל פרסמתי כאן ולא בפורום דרושים. אם לא אשמח אם תעבירו. כמו שכתבתי בכותרת המפורטת, אני מחפש מספר מועמדים לעבודה בחברת הייטק גדולה בצפון. 3 פרופילים שונים מפורטים כאן: 1 - Linux & Windows System Administrator (עדיפות גבוהה יותר ללינוקס) יכולת קריאה, הבנה וכתיבת סקריפטים בPerl \ Python. היכרות עם עולם המחשבים - תוכנה, חומרה. שרתים, רשתות. 2 - מומחה סקריפטים בשפת Python, אפשרות גם לPERL עם יכולת למידה עצמית והכרת Python בהמשך. היכרות עם עולם המחשבים, תוכנה חומרה. 3 - מפתח C\CPP ברמה גבוהה עם 3 שנות נסיון ומעלה בחברת פיתוח ולא עבודה פרטית. היכרות עם עולם המחשבים - תוכנה חומרה. חובה עבור כל המשרות - אנגלית ברמה גבוהה - קריאה, כתיבה ושיחה. העבודה באיזור חיפה - משרה מלאה. נכונות לעבודה לתקופה ארוכה, לא משרה זמנית. מעל גיל 21. אם יש מועמדים שרואים עצמם כמתאימים או יכולים להמליץ על המשרה למועמדים מתאימים אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי קו"ח למייל בפרטי - ציינו שהגעתם דרך HOSTS. תודה לכולם! עידן idanc (AT) QualiTest.co.il (AT) = @ למניעת ספאם
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|