|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
נותן חשבון אחסון 1 בחו"ל - לחודשיים לפחות.
אהלן
![]() אני נותן חשבון אחסון 1 בחו"ל - על שרתי DREAMHOST החשבון בנפח של 3GB ותעבורה של 150GB. ( אם ממש יהיה דחוף לכם ליותר אני מוכן להגדיל ) מה החשבון כולל: - גישת FTP (ואולי SSH בהמשך). - פאנל ניהול מתקדם. - Jabber Instant Messenger -QuickTime Streaming Services - תמיכה בפרונטפייג' וקרון ג'ובס. -PHP4, PHP5, POP, IMAP, CGI, Perl, Ruby On Rails, SSI, CVS Repository support -שימוש בגוגל ג'ימייל בחשבונות האימייל. - חשבונות אימייל בלתי מוגבלים. - מסדי נתונים ללא הגבלה. - התקנת מערכות בקליק אחד: WordPress, zenphoto, phpBB, Gallery, ZenCart, PhpGedView, OpenX, Pligg, dotProject, Moodle, Joomla, MediaWiki, WebCalendar, Advanced Poll. החשבון יינתן לחודשיים לפחות. - אני לא מבטיח לתת את החשבון לראשון שייבקש. - מי שמעוניין בחבילה שירשום בבקשה איך ולמה הוא הולך להשתמש בזה. -יצירת קשר או פה בהודעה פרטית או במייל johnpooramir@windowslive.com - יכול להיות שאני אחליט לשחרר עוד חשבון אחסון אחד כמו זה, ז"א שיהיו 2, לא בטוח אבל. תהיו מעודכנים ![]() אני אהיה זמין לפתוח את האחסון לקראת היום בערב או מחר. ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|