![]() |
# 37 |
WBD.co.il
|
ALM תעשה לי טובה, הם לא עושים דווקא הם רוצים לצעוד בגאווה בעיר הבירה שלהם.
יש פה בעיר שאני חי בה המון צעדות של חרדים שבאים עם שלטים כתומים ועושים חתיכת רעש ובאמצע הלילה יש פה חרדים שצועקים את השירים שהם כ"כ אוהבים(12 בלילה!) אני אגרש אותם להבא, למה דווקא פה הם צועקים נחמן מאומן? החרדים הורסים פשוט את המדינה, הקיצונים שבהם הורסים לכולנו את החיים. החרדים צריכים להבין שהם חיים במדינה ריבונית עכשיו, הם לא יכולים לקבוע לכל אחד מה לעשות, הם לא יכולים לכפות על אחרים, ואיך זה שאנשים שלא מאמינים בקיום המדינה שולטים בנו? רובם לא משרתים בצבא, הצבא שלנו(רובו חילוני) כבש את ירושלים, מה החרדים מתנחלים לנו שם ומנהלים לנו את העיר בירה?? שישרתו קודם בצבא, שיגנו על המדינה כמו שאנו מגינים ואז יהיה להם לפחות זכות דיבור! אנשים נהרגים בשביל שהם ירוויחו המון כסף על חשבון המיסים שלנו ויחיו חיים מאושרים. אחרי שהם יתחילו קצת קצת לעזור למדינה אני אשמח לשמוע נחמן מאומן, עד אז נחמן מאומן בשבילי זה נחמן החרמן. BYTE, אמרת שהם חיים כבר בתקופת תורת משה לא? אז שיחזרו לתקופה ההיא באמת ולא יעשו את עצמם מאמינים גדולים, גם בקהילה שלהם יש גאים, אנסים, טרוריסטים(סתכל בוואלה..), ואנשים שמדליקים חשמל בשבת ורק קוראים לעצמם דתיים. Last edited by Pavel; 21-06-07 at 15:39.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|