הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 19-12-06, 22:15   # 20
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
א. הם מתכננים לעשות את זה כבר שנים. לא הכי הולך להם. זה לא דבר חדש.
לא יודע מה קורה עכשיו, אני לא יודע מה רמת המידע שלך בנושא. אני יודע שזה היה נושא מספיק חשוב כדי שראש המוסד יודיע על כך במהירות.

ציטוט:
ב. מה הוא יכול לעשות? תן רעיון מעשי אחד
לתקוף, אני לא מדבר על פיתרון מדיני.

ציטוט:
ג. נכון. אבל האמת, סוריה עשתה עכשיו צעד שלדעתי הטעות היא שלנו שאנחנו לא נענו להם. זה יכול להתפרש כרצון למלחמה מהצד השני.
אולי, אבל אף אחד בישראל לא יכול להכחיש שמשהו פה נראה מסריח.

ציטוט:
ד. לא מפחד מהם? בראש המדינה שלהם עומד הצורר החדש של המאה החדשה ויש לו אטום. אי אפשר לדעת מה הוא יעשה. אני לא אומר שצריך לפחד ולהסתגר במקלט בעומק 100 מטר אבל האיום עדיין קיים - רוב האנשים אפילו לא מבינים אותו.
עמדתי מספר פעמים במצב של סכנה, מבחינתי אין הבדל בין מחבל עם קלצ'ניקוב למחבל עם פצצה גרעינית. מצד שני, למדינה ולאנשים שעומדים בראשה צריכה להיות הבדלה ואני מקווה שהם יפעלו בהתאם.

ציטוט:
לגבי השחיטויות, שלטון זה דבר משחיט, זה ידוע. מצד שני, סתכל על גדולי המנהיגים שלנו - בגין לא היה מושחט, רבין היה בין הפוליטיקאים הישרים שהיו לנו אי פעם ופרס גם. אז אי אפשר באמת להכליל ולהגיד ששלטון = שחיטות.
קשה לא לעשות הכללה, רק בודדים אינם מושחטים. אבל אמרתי שזה לא משנה לי כי כולנו מושחטים.
עזוב את השלטון. בעלי מקצוע כגון חשמלאים, שרברבים וכד' גונבים כל יום מאנשים. מורים בבתי ספר ובתיכונים כבר ממש לא כמו שהיו פעם, אפילו רופאים כבר שודדים ושולחים אותנו לטיפולי סרק רק בשביל כסף. לכן שחיטות כבר לא מעניינית אותי ואני מזמן מקבל אותה.

ציטוט:
לגבי המספר שלנו לעומת שלהם - זה שונה לגמרי. היכולת היחידה של ישראל לתקוף את איראן היא באמצעות מטוסים בלבד. לעומת זאת לאיראן יש טילים ארוכי טווח שבלי מאמץ בכלל מגיעים לישראל. כמו גם שראינו במלחמה האחרונה, הכרעה אי אפשר להשיג מהאויר.
אם כבר טילים אורכי טווח, הטילים שנמצאים בידי איראן (כרגע) נחשבים עפ"י מידע מועט לתינוקות בהשוואה לטילי היריחו של ישראל. תתעדכן, ברגע שהעניין יגיע לטילים אנו הרבה יותר מתקדמים מהם.

ציטוט:
למה אנחנו צריכים לוותר תמיד? מה לעשות, כל צד חייב לוותר. אני לא חושב שההתנתקות היא מהלך שגוי, זה היה צעד שהיה אמור לקרב עם כוונה נכונה. יש מקומות שכבשנו והחזרנו, כאלו שוליים וכאלה לא. להחזיר את סיני הייתה החלטה שהוכיחה את עצמה, כנ"ל כל האדמות שהחזרנו לירדן. אז כן, אפשר להחזיר את שטחי רצועת עזה. ככה זה בשלום, חייבים לוותר, בדיוק כל מערכת יחסים בחיים. אם הייתה לך פעם חברה לזמן ממושך אני בטוח שאתה מבין שלפעמים נושכים את הלשון ואומרים "בסדר" למרות שזה לא באמת מה שרוצים.
העניין הוא שהויתור הוא תמיד מצידנו. וההבדל בין יחסים מדיניים ליחסים שלי עם חברה שלי הוא שיחסי המדינה עם מדינות אחרות ישפיעו על 6 מיליון אנשים, היחסים שלי ישפיעו על 2 ככה שקשה להשוות.

Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום