|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 131 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני גנבתי משהו למישהו? בוא תתבע אותי ואני אעמוד לדין, כאשר אקבל את גזר הדין, רק אז אהיה גנב. כל עוד לא הוכח אחרת בבית המשפט, אני נקי. לגבי בני: אבל הטיעון שלו שאני גנב, שיוכיח את זה. אני לא צריך להוכיח שאני לא גנב, כי זה לא מעניין אותי. אתם הרי אלה שמחפשים אחרי ה"גנבים" וה"פושעים" גונבי המשחקים. אז בואו תוכיחו שאני גנב. מה שהולך כאן בפורום זה סתם מילה מול מילה. אז אמרת שאני גנב, נו ו? משהו השתנה מזה? לא. |
|
![]() |
![]() |
# 132 |
משתמש - היכל התהילה
|
גנב שלא נתפס, לא גנב? אל תתפס איתי פה על שאלות פילוסופיות, אני חזק בקטע של "אם עץ נופל באמצע היער ואף אחד לא שומע אותו, האם הוא משמיע רעש?".
|
![]() |
![]() |
# 133 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ואני לא מבין, אם אתה גונב תוכנות, למה מפריע לך שקוראים לך גנב? זה לא שקראו לך נניח אנס, בלי קשר. יש כאן קשר - אמרת שאתה מוריד תוכנות בצורה בלתי חוקית, גונב אותן, אז קראו לך גנב. |
|
![]() |
![]() |
# 134 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
רשמית לא הוכחתי כגנב, אז אני לא גנב. יש הבדל בין זה שאתה קורא לי גנב למה שקורה הלכה למעשה. מה ההבדל? שלא באמת יש לך הוחכות שאני מוריד תוכנות או משחקים ומשהו שנכתב בפורום לא נחשב כהוכחה כי מי יוכיח שלא ערכו לי את ההודעה? ואגב עמרי, אתה לא יכול להשוות בכלל עצים לבני אדם, כי אם לפעול לפי התאוריה שלך, אין אנשים חפים מפשע בכלא. |
|
![]() |
![]() |
# 135 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() בכל מקרה לא מעמיד אותך לדין, סך הכל אומר שמי שכגונב - גנב. אתה גונב? אתה גנב, גם בלי משפט. עריכה: מה קרה פתאום אתה עורך ומוסיף דברים להודעה? לא הוגן. איך הבנת ממה שאני אמרתי ש: ציטוט:
Last edited by עמרי שוסטר; 27-01-08 at 23:34.. |
||
![]() |
![]() |
# 136 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 137 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() ובכל מקרה, אמרת שהוא לא יכול לקרוא לך גנב כל עוד בימ"ש לא הרשיע אותך בגניבה, ואני פשוט אומר לך שזה לא נכון - הוא יכול להגיד שאתה גנב גם בלי שתורשע בגניבה, ואם אתה חושב שזה לא נכון - תעשה עם זה מה שאתה מבין. |
|
![]() |
![]() |
# 138 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 139 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 140 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
והתגובה היא ש:
א. אם תקרא מחדש את האשכול המייגע הזה, תוכל לראות שגם מי שכתב שהוא מוריד הסכים עם זה שזאת גניבה, ורק כתב "נסיבות מקלות" שונות ומשונות. ב. אני לא חושב שהכותבים באשכול כאן הם בדיוק מדגם מייצג. ג. לא כ"כ איכפת לי מה אתה עושה. אתה מרגיש טוב עם הגניבות שלך? שיהיה לך בכיף ואפילו שיבושם לך. אני מרגיש טוב עם זה שאני לא גונב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|