הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 27-07-11, 15:40   # 1
En-Solutions
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

En-Solutions לא מחובר  

דרושים - לחברת הייטק גדולה Linux & Windows System Administration + מתכנתי Python\Perl

שלום לכולם,
שלום למנהלים - ראשית אני לא יודע אם זה המקום. אני מחפש אנשים אך מכיוון וזה לא לעסק הפרטי שלי אלה לצוות שאותו אני מנהל פרסמתי כאן ולא בפורום דרושים. אם לא אשמח אם תעבירו.

כמו שכתבתי בכותרת המפורטת, אני מחפש מספר מועמדים לעבודה בחברת הייטק גדולה בצפון.
3 פרופילים שונים מפורטים כאן:

1 - Linux & Windows System Administrator (עדיפות גבוהה יותר ללינוקס)
יכולת קריאה, הבנה וכתיבת סקריפטים בPerl \ Python. היכרות עם עולם המחשבים - תוכנה, חומרה. שרתים, רשתות.

2 - מומחה סקריפטים בשפת Python, אפשרות גם לPERL עם יכולת למידה עצמית והכרת Python בהמשך. היכרות עם עולם המחשבים, תוכנה חומרה.

3 - מפתח C\CPP ברמה גבוהה עם 3 שנות נסיון ומעלה בחברת פיתוח ולא עבודה פרטית. היכרות עם עולם המחשבים - תוכנה חומרה.

חובה עבור כל המשרות -
אנגלית ברמה גבוהה - קריאה, כתיבה ושיחה.
העבודה באיזור חיפה - משרה מלאה.
נכונות לעבודה לתקופה ארוכה, לא משרה זמנית. מעל גיל 21.

אם יש מועמדים שרואים עצמם כמתאימים או יכולים להמליץ על המשרה למועמדים מתאימים אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי קו"ח למייל בפרטי - ציינו שהגעתם דרך HOSTS.

תודה לכולם!
עידן
idanc (AT) QualiTest.co.il

(AT) = @ למניעת ספאם
  Reply With Quote
ישן 27-07-11, 16:01   # 2
שמש
חסום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל שמש Send a message via Skype™ to שמש

שמש לא מחובר  

קוואלטי טסט זו חברה שמגייסת עובדים לפי פרוייקטים
שנגמר פרוייקט הם בועטים את כל העובדים שלהם..
אז לגבי זה שרשמת משרה קבועה ולא זמנית
הייתי מציע שתשנה את זה כי זה שקר...
  Reply With Quote
ישן 28-07-11, 21:07   # 3
intercooler3819
חבר וותיק

מיני פרופיל

intercooler3819 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי שמש צפה בהודעה
קוואלטי טסט זו חברה שמגייסת עובדים לפי פרוייקטים
שנגמר פרוייקט הם בועטים את כל העובדים שלהם..
אז לגבי זה שרשמת משרה קבועה ולא זמנית
הייתי מציע שתשנה את זה כי זה שקר...
כמו 60 אחוז מהחברות הייטק בארץ..

דרך אגב מציע לקרוא:
http://www.hachvana.mod.gov.il/pages...ses/case48.pdf

תקציר למי שלא קרא: בחור שהשתחרר מהצבא ועבד בחברה הזו עשה פרויקט מסויים של שנה בערך, הפרויקט נגמר ולא היה להם פרויקט אחר לתת לו, הוא היה צריך לצאת למילואים ופיטרו אותו לפני המילואים

Last edited by intercooler3819; 28-07-11 at 21:25..
  Reply With Quote
ישן 29-07-11, 11:04   # 4
IgalSt
מנהל פורום, עסק רשום

IgalSt's Avatar

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to IgalSt

IgalSt לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי nitsanbn צפה בהודעה
כמו 60 אחוז מהחברות הייטק בארץ..

דרך אגב מציע לקרוא:
http://www.hachvana.mod.gov.il/pages...ses/case48.pdf

תקציר למי שלא קרא: בחור שהשתחרר מהצבא ועבד בחברה הזו עשה פרויקט מסויים של שנה בערך, הפרויקט נגמר ולא היה להם פרויקט אחר לתת לו, הוא היה צריך לצאת למילואים ופיטרו אותו לפני המילואים
מה זה פיצוי של 16 אלף שקל? את מי זה אמור להרתיע בדיוק?

ובקשר ל-60 אחוז מהחברות בהייטק, אני לא ממש מסכים איתך.
למרות, או שאולי בעיקר תחלופת העובדים המאוד גבוהה שמאפיינת את הענף, מאוד קשה לגייס ולשמר עובדים איכותיים. כך שראשי צוותים ואחראים על HR שמוצאים עובדים טובים עושים הכל על מנת לשמר אותם אצלהם ובמעבר מפרויקט לפרויקט.
  Reply With Quote
ישן 29-07-11, 16:39   # 5
intercooler3819
חבר וותיק

מיני פרופיל

intercooler3819 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי IgalSt צפה בהודעה
מה זה פיצוי של 16 אלף שקל? את מי זה אמור להרתיע בדיוק?

ובקשר ל-60 אחוז מהחברות בהייטק, אני לא ממש מסכים איתך.
למרות, או שאולי בעיקר תחלופת העובדים המאוד גבוהה שמאפיינת את הענף, מאוד קשה לגייס ולשמר עובדים איכותיים. כך שראשי צוותים ואחראים על HR שמוצאים עובדים טובים עושים הכל על מנת לשמר אותם אצלהם ובמעבר מפרויקט לפרויקט.
אתה מסתכל על זה מהצד של חברה שמחזיקה מתכנתים

תסתכל על זה מהצד של המתכנת - אתה נכנס לעבודה שבה יכולים לפטר אותך מהיום למחר - וזה מה שקרה במקרה הנל
יום אחד נגמר פרויקט או נופל פרויקטב גלל בעיות כאלה ואחרות והחברת כוח אדם פשוט אומרת לך "אין עוד מה לעשות איתך יאללה הביתה"
ישן 01-08-11, 11:09   # 6
En-Solutions
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

En-Solutions לא מחובר  

רק עכשיו יצא לי לקרוא את מה שכתבתם כאן.. הייתי בחופשה באילת וחזרתי היום...

יש לא מעט חוות דעת שרצות באינטרנט כנגד קווליטסט וגם כנגד המון חברות נוספות אחרות.. מה לעשות לא לכולם נעים לקבל את העובדה שיש חברה מצליחה ויש המון חברות מתחרות שלנו שכותבות עלינו דברים פחות טובים.

אני התחלתי בפרוייקט לפני 4.5 שנים בחיפה והיום אני מוביל את כל הצוות ואת הפעילות שלנו מול אותה החברה שאני עובד איתה. אנשים טובים נשארים ומקבלים יחס מעולה יש לי צוות גדול ואני יכול להגיד שכולם כאן מרוצים ואין לי שום בעיה גם שיבדקו זאת באופן ישיר מול העובדים ולא מולי.
יש המון עובדים שלא רוצים לעבוד, כאלה שבאים לעבודה בשביל להגיד שהם עובדים בהייטק ולא באמת עושים מה שצריך ואנשים כאלה שנגמרים הפרוייקטים פחות מתאמצים למצוא להם תחלופה כי מי שלא רוצה לעבוד רואים את זה עליו ומבינים את זה באופי העבודה שלו ושלא יצפה שיתאמצו בשבילו.
אצלי בצוות היו 2 מקרים של פרוייקטים שנגמרו, גרמתי לזה ש-2 קבוצות מקבילות שלי ילחמו אצל מי הוא יתחיל לעבוד ועד היום הוא עובד בקבוצה מקבילה שלי בהצלחה רבה.
מקרה נוסף - עובד אחר שהסתיים לו הפרוייקט נשאר לעבוד חודשיים בשכר מלא ללא פרוייקט עד שמצאנו לו פרוייקט חדש.

עם זאת ואחרי הכל - זה הייטק וגם בהייטק לפעמים יש משברים וצריך לקחת אותם בחשבון. אני מכיר הרבה מקרים בהייטק של עובדים שפוטרו אחרי 8 שנות עבודה, סטודנטים, הנדסאים ומהנדסים. זה הסיכון שקיים ותמיד יהיה קיים בהייטק.

שמש - אתה לא מכיר אותי אז להגיד עלי שקרן אתה לא יכול. אני מגייס לקבוצה שלי בקווליטסט ולא לקווליטסט עצמה ואני יודע שזה פרוייקט קבוע ולזמן ממושך שיש פרוייקט שאני מגייס אליו לחצי שנה \ שנה אז אני אומר את זה מראש.

תמשיך עם הגישה הטובה שלך ונראה לאן תגיע

שיהיה לכולם בהצלחה!
  Reply With Quote
ישן 01-08-11, 22:44   # 7
intercooler3819
חבר וותיק

מיני פרופיל

intercooler3819 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי En-Solutions צפה בהודעה
רק עכשיו יצא לי לקרוא את מה שכתבתם כאן.. הייתי בחופשה באילת וחזרתי היום...

יש לא מעט חוות דעת שרצות באינטרנט כנגד קווליטסט וגם כנגד המון חברות נוספות אחרות.. מה לעשות לא לכולם נעים לקבל את העובדה שיש חברה מצליחה ויש המון חברות מתחרות שלנו שכותבות עלינו דברים פחות טובים.

אני התחלתי בפרוייקט לפני 4.5 שנים בחיפה והיום אני מוביל את כל הצוות ואת הפעילות שלנו מול אותה החברה שאני עובד איתה. אנשים טובים נשארים ומקבלים יחס מעולה יש לי צוות גדול ואני יכול להגיד שכולם כאן מרוצים ואין לי שום בעיה גם שיבדקו זאת באופן ישיר מול העובדים ולא מולי.
יש המון עובדים שלא רוצים לעבוד, כאלה שבאים לעבודה בשביל להגיד שהם עובדים בהייטק ולא באמת עושים מה שצריך ואנשים כאלה שנגמרים הפרוייקטים פחות מתאמצים למצוא להם תחלופה כי מי שלא רוצה לעבוד רואים את זה עליו ומבינים את זה באופי העבודה שלו ושלא יצפה שיתאמצו בשבילו.
אצלי בצוות היו 2 מקרים של פרוייקטים שנגמרו, גרמתי לזה ש-2 קבוצות מקבילות שלי ילחמו אצל מי הוא יתחיל לעבוד ועד היום הוא עובד בקבוצה מקבילה שלי בהצלחה רבה.
מקרה נוסף - עובד אחר שהסתיים לו הפרוייקט נשאר לעבוד חודשיים בשכר מלא ללא פרוייקט עד שמצאנו לו פרוייקט חדש.

עם זאת ואחרי הכל - זה הייטק וגם בהייטק לפעמים יש משברים וצריך לקחת אותם בחשבון. אני מכיר הרבה מקרים בהייטק של עובדים שפוטרו אחרי 8 שנות עבודה, סטודנטים, הנדסאים ומהנדסים. זה הסיכון שקיים ותמיד יהיה קיים בהייטק.

שמש - אתה לא מכיר אותי אז להגיד עלי שקרן אתה לא יכול. אני מגייס לקבוצה שלי בקווליטסט ולא לקווליטסט עצמה ואני יודע שזה פרוייקט קבוע ולזמן ממושך שיש פרוייקט שאני מגייס אליו לחצי שנה \ שנה אז אני אומר את זה מראש.

תמשיך עם הגישה הטובה שלך ונראה לאן תגיע

שיהיה לכולם בהצלחה!
כמו שאתה מחזיק 4.5 שנים אני מכיר עוד חבר'ה כאלה - אבל מהצד השני אני מכיר כמה שהחזיקו 4 חודשים והביתה

בהצלחה!

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום