|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
[FreshServ.Net]מחפשים תומכים![FreshServ.Net]
שלום וערב טוב לכולם,
לאחרונה נעשים מספר שינויים דראסטית בעסק FreshServ. כחלק מהשינויים - נושא התמיכה. בקרוב, חצי מהסגל שלנו ירד מדרגתו ובמקומם יעלה צוות חדש, רענן וטוב כפליים!. מה אני רוצה מכם? עסק FreshServ מחפש תומכים!. דרישות (לפי רמת חשיבות).
תמורה - אחד משירותי העסק, בין היתר כל אחד שעבד מולי עד היום ממשיך לקבל ממני דברים ככה ש"מופסד" לא תצא. מקווה לראות בקשות מגוונות, הצעות באיסיקיו/מסנג'ר לא יתקבלו! נא שילחו לי ה"פ פה בלבד עם ידע, קורות חיים ונסיון ואחזור אליכם. המשך יום נעים ושבוע טוב. עריכה: לאור הביקוש, אנחנו זקוקים לעוד 3 תומכים בשרתי משחק כנ"ל לגבי התמורה - על מנת להציע את עצמכם - ה"פ לd1a1n0
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 07-11-06 at 22:06.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
תודה דן
![]()
# 7 |
אחראי פורום
|
תודה רבה, כן, קיבלתי הצעות לתיבת ההודעות הפרטיות, מחר אתחיל לפנות לנבחרים על מנת לבחון אותם (שאלון קצר בנוגע לידע בפורומים).
תומך, לידיעתך, בתחילה לא כל הלקוחות יבואו אליך אלא רק נבחרים שאושרו על ידי לקבל תמיכה ממך, לאחר תקופה של כמה שבועות ספורים אקבל פידבק לגביך ולאחר מכן שאר הלקוחות יתחילו לפנות אליך (כמובן, נרשם באתר). למי ששואל לגבי מודים - לא, לא מתקינים מודים בצורה רצחנית - מודים אצלי זה בחבילות ובתשלום, אבל מידי פעם כשאני מבקש מוד פה ושם אפשרי...לא להתעצל. המשך יום נעים ושבוע טוב.
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני דווקא לא עצלן בדרך כלל אני עוזר לאנשים בפורום תמיכה של IBHEB |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|