הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   [FreshServ.Net]מחפשים תומכים![FreshServ.Net] (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=34307)

FreshServ.Net 07-11-06 21:13

[FreshServ.Net]מחפשים תומכים![FreshServ.Net]

שלום וערב טוב לכולם,

לאחרונה נעשים מספר שינויים דראסטית בעסק FreshServ.
כחלק מהשינויים - נושא התמיכה.

בקרוב, חצי מהסגל שלנו ירד מדרגתו ובמקומם יעלה צוות חדש, רענן וטוב כפליים!.

מה אני רוצה מכם?
עסק FreshServ מחפש תומכים!.
דרישות (לפי רמת חשיבות).
  • ידע נרחב בכל סוגי הפורומים למיניהם, התקנת מודים, תיקון שגיאות (בעיקר!), ידע בPHPMYADMIN וכדומה, ידע בפאנל הניהול DIRECTADMIN - ריסלייר/משתמש רגיל.
  • תמיכה - רוב שעות היממה...אני מתכוון לרובם (עדיפות לשעות אחר הצהריים - בין 4 ל8 בערב).
  • דיבור - רהוט, שפה נאותה, יחס אדיב ללקוח.
  • פלאפון - חובה!.
  • גיל - מעל גיל 14.
  • תמיכה באמצעות - (לפי סדר חשיבות) - איסיקיו, פלאפון, מסנג'ר, מייל, צ'אט תמיכה, סקייפ.
כן, דבר מה חשוב - ברגע שיש נפילת שרת לנסות להודיע לי על מנת לקבל הדרכה מה להגיד ללקוחות.

תמורה - אחד משירותי העסק, בין היתר כל אחד שעבד מולי עד היום ממשיך לקבל ממני דברים ככה ש"מופסד" לא תצא.

מקווה לראות בקשות מגוונות,
הצעות באיסיקיו/מסנג'ר לא יתקבלו! נא שילחו לי ה"פ פה בלבד עם ידע, קורות חיים ונסיון ואחזור אליכם.

המשך יום נעים ושבוע טוב.

עריכה: לאור הביקוש, אנחנו זקוקים לעוד 3 תומכים בשרתי משחק כנ"ל לגבי התמורה - על מנת להציע את עצמכם - ה"פ לd1a1n0

d1a1n0 07-11-06 21:29

בהצלחה במציעה, מקווה שתמצא צוות אמין, ישר, וטוב מכול הבחינות.

מומלץ לעבוד עם גיא, עסק מוצלח ברמות גבוהות, בן-אדם זהב.

FreshServ.Net 07-11-06 21:51

תודה דן :)

magnum 07-11-06 21:59

ה"פ נשלחה גיא.

MoshikB 07-11-06 22:01

בהצלחה רבה גיא! עסק מומלץ!

SliDerMan 07-11-06 22:08

נשלחה הודעה פרטית
לא ניסחתי אותה ממש טוב כרגע רק כרגע חזרתי קצת עייף מקווה
שתיצור קשר שנדבר אחד על אחד

דן.

FreshServ.Net 07-11-06 22:12

תודה רבה, כן, קיבלתי הצעות לתיבת ההודעות הפרטיות, מחר אתחיל לפנות לנבחרים על מנת לבחון אותם (שאלון קצר בנוגע לידע בפורומים).

תומך, לידיעתך, בתחילה לא כל הלקוחות יבואו אליך אלא רק נבחרים שאושרו על ידי לקבל תמיכה ממך, לאחר תקופה של כמה שבועות ספורים אקבל פידבק לגביך ולאחר מכן שאר הלקוחות יתחילו לפנות אליך (כמובן, נרשם באתר).

למי ששואל לגבי מודים - לא, לא מתקינים מודים בצורה רצחנית - מודים אצלי זה בחבילות ובתשלום, אבל מידי פעם כשאני מבקש מוד פה ושם אפשרי...לא להתעצל.

המשך יום נעים ושבוע טוב.

taikaish 08-11-06 14:58

גיא ממש ממש מומלץ.
מניסיון אישי הוא גם יפסיד כסף וטלא קצת בשביל שלקוח יהיה מרוצה,
ואני גם יודע שמה שהוא אמר לגבי עניין התמורה נכון ויכול להעיד על כך.

בהצלחה גיא ולכל הצוות החדש.

SliDerMan 08-11-06 19:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
תודה רבה, כן, קיבלתי הצעות לתיבת ההודעות הפרטיות, מחר אתחיל לפנות לנבחרים על מנת לבחון אותם (שאלון קצר בנוגע לידע בפורומים).

תומך, לידיעתך, בתחילה לא כל הלקוחות יבואו אליך אלא רק נבחרים שאושרו על ידי לקבל תמיכה ממך, לאחר תקופה של כמה שבועות ספורים אקבל פידבק לגביך ולאחר מכן שאר הלקוחות יתחילו לפנות אליך (כמובן, נרשם באתר).

למי ששואל לגבי מודים - לא, לא מתקינים מודים בצורה רצחנית - מודים אצלי זה בחבילות ובתשלום, אבל מידי פעם כשאני מבקש מוד פה ושם אפשרי...לא להתעצל.

המשך יום נעים ושבוע טוב.

טוב ואני לא שואל סתם ככה היה מקרה עם חברת איכסון שפשוט ביקשה להתקין פורום שלם מ-0 בסביבות ה15 מודים תוך חצי שעה ב12 בלילה

אני דווקא לא עצלן בדרך כלל אני עוזר לאנשים בפורום תמיכה של IBHEB

AmStAf 08-11-06 19:40

מעוניין בקשר לשרתי משחק

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:04.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ