הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-07-10, 15:00   # 1
ALON191
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

ALON191 לא מחובר  

דרוש מקדם אתרים שכר כספי הוגן

למילים "חנות וירטואלית"
אשמח לקבל הצעת מחיר עם התחייבות לתוצאות.
מי שתותח ורציני יש לי הרבה לקוחות להעביר לו בתחום הקידום
צרו קשר בפרטי
ציינו את הסכום ואת התוצאות הצפויות בהתאם לסכום.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 15:07   # 2
kondason
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

אני לא חושב שאתה תמצא מישהו רציני עם התחייבות לתוצאות. בתחום הקידום לפחות לפי מה שאני מכיר ואני בתחום מזה שנתיים אין אחריות לתוצאות. יכול היום לצאת לך קמפיין קידום מטורף ויכול להיות שאתר שהיה לפניך ולא קידם יתחיל לקדם. זה תלוי בהמון גורמים . יכול להיות אפילו שגוגל ישנו את האלגוריתם בצורה משמעותית שתפגע בך ותעזור לאחרים.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 15:25   # 3
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

בטח שאפשר להתחייב. אומנם לא להתחייב למקום ספציפי בעמוד הראשון אבל בוודאי שאפשר להתחייב לעמוד ראשון בגוגל ישראל. מי שטוב ומאמין ביכולות שלו ובעל קבלות בתחום, יתחייב ויחשב גם את ההתחייבות הזאת במחיר כי בכל זאת מדובר בסיכון. באותה מידה מחר גוגל יכולים לקרוס ואז כל העסקה מבוטלת. הכל יכול לקרות בתאוריות.

אלון אני לא חושב שכאן תוכל למצוא מקדמים שיוכלו להתחרות מול המתחרים במילה הזו, תנסה לחפש בפורום seoforums.co.il. אני מקווה שאתה מתכוון להוציא תקציב רציני לקידום, זה יעלה לא מעט. אבל ההשקעה תשתלם לדעתי בתחום הזה. יש ביקוש למערכות כאלו.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 16:09   # 4
ALON191
חבר בקהילה

מיני פרופיל

ALON191 לא מחובר  

או

בעניי זה ההבדל בין מקצוענים לפחות מקצוענים..
מי שתותח ומאמין בעצמו יודע איך מה וכמה , מי שבספק בעצמו לא יכול להבטיח.
זאת דעתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי loading צפה בהודעה
בטח שאפשר להתחייב. אומנם לא להתחייב למקום ספציפי בעמוד הראשון אבל בוודאי שאפשר להתחייב לעמוד ראשון בגוגל ישראל. מי שטוב ומאמין ביכולות שלו ובעל קבלות בתחום, יתחייב ויחשב גם את ההתחייבות הזאת במחיר כי בכל זאת מדובר בסיכון. באותה מידה מחר גוגל יכולים לקרוס ואז כל העסקה מבוטלת. הכל יכול לקרות בתאוריות.

אלון אני לא חושב שכאן תוכל למצוא מקדמים שיוכלו להתחרות מול המתחרים במילה הזו, תנסה לחפש בפורום seoforums.co.il. אני מקווה שאתה מתכוון להוציא תקציב רציני לקידום, זה יעלה לא מעט. אבל ההשקעה תשתלם לדעתי בתחום הזה. יש ביקוש למערכות כאלו.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 16:50   # 5
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ALON191 צפה בהודעה
בעניי זה ההבדל בין מקצוענים לפחות מקצוענים..
מי שתותח ומאמין בעצמו יודע איך מה וכמה , מי שבספק בעצמו לא יכול להבטיח.
זאת דעתי
רוב כישלונות הקידום זה בגלל חוסר הבנה של הלקוח בתחום וגם חיפוש "איש מקצוע" שיסכים לחוסר ההבנה של הלקוח. תחפש הודעות קודמות של על למה אי אפשר להתחייב בקידום.

אגב, אם תרצה מישהו ממש מקצועי בקידום תפנה אלי אוכל להפנות אותך עליו. הוא אדם פרטי ולא חברה עם נסיון עצום בקידום .
ישן 07-07-10, 17:18   # 6
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי someone100 צפה בהודעה
רוב כישלונות הקידום זה בגלל חוסר הבנה של הלקוח בתחום וגם חיפוש "איש מקצוע" שיסכים לחוסר ההבנה של הלקוח. תחפש הודעות קודמות של על למה אי אפשר להתחייב בקידום.

אגב, אם תרצה מישהו ממש מקצועי בקידום תפנה אלי אוכל להפנות אותך עליו. הוא אדם פרטי ולא חברה עם נסיון עצום בקידום .
גם אני קראתי את כל הדיונים האחרים שהיו פה בהוסטס, עם כל הכבוד למשתמשים פה בהוסטס, אין כאן גורם מקצועי מספיק כדי שיוכל להביע דעה בדבר האם אפשר להתחייב או לא. ואני אומר לך בוודאות שאפשר להתחייב, עם מספיק ניסיון וידע בתחום, אפשר לדעת להעריך בהתאם את כמות העבודה והמחיר שצריך לקחת. תמיד יהיו גורמים שישפיעו לכאן או לכאן, בדיוק כמו שיכול להיות שפתאום המתחרים יפסיקו לקדם בכלל ואז העבודה קלה יותר.

הפתרון הכי נוח למקדם האתרים זה לא להתחייב ואז הלקוח תלוי באוויר ולא יודע האם יקבל תמורה או לא. עדיף לשלם 200% יותר ולקבל תמורה מאשר לשלם פחות ולא לדעת מה יהיו התוצאות.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 18:31   # 7
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

ציטוט:
גם אני קראתי את כל הדיונים האחרים שהיו פה בהוסטס, עם כל הכבוד למשתמשים פה בהוסטס, אין כאן גורם מקצועי מספיק כדי שיוכל להביע דעה בדבר האם אפשר להתחייב או לא. ואני אומר לך בוודאות שאפשר להתחייב, עם מספיק ניסיון וידע בתחום, אפשר לדעת להעריך בהתאם את כמות העבודה והמחיר שצריך לקחת. תמיד יהיו גורמים שישפיעו לכאן או לכאן, בדיוק כמו שיכול להיות שפתאום המתחרים יפסיקו לקדם בכלל ואז העבודה קלה יותר.

הפתרון הכי נוח למקדם האתרים זה לא להתחייב ואז הלקוח תלוי באוויר ולא יודע האם יקבל תמורה או לא. עדיף לשלם 200% יותר ולקבל תמורה מאשר לשלם פחות ולא לדעת מה יהיו התוצאות.
ההנחה שלך שגויה . נכון שאם תשלם 200 (יחסית ל 100 הנחוצים) אתה תגדיל את הסיכוי שלך להגיע למיקום הדרוש אבל זה לא מבטיח זאת.
אם תשלם לעיתון "ידיעות אחרונות" לא 100 אלף שקל אלה 200 אלף שקל אתה תגדיל את הסיכוי שלך למכור מוצר אבל זה לא מבטיח שתמכור כמה שאתה רוצה למכור בשביל לא להפסיד.

מה שאתה עושה זה מגלגל את סיכון העיסקי שלך על המקדם. אתה רוצה לגלגל את הסיכון העיסקי שלך על ידיעות אחרונות? אם אתה לא מצליח להבין למה ידיעות אחרונות לא תתחיב לך למספר הלקוחות או הפניות אז כנראה כל מה שאני אגיד לא אשנה את דעתך.

Last edited by someone100; 07-07-10 at 18:42..
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 18:44   # 8
kondason

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ואם תמצא מקדם שמוכן להתחייב לך על תוצאות, בבקשה תפנה אותו אלי. אני אשמח להציע לו המון פרוייקטים בתחומים קשים, כמו סקס צימרים כלי עבודה . כמובן תשלום מדהים עם התחייבות.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 18:59   # 9
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי kondason צפה בהודעה
ואם תמצא מקדם שמוכן להתחייב לך על תוצאות, בבקשה תפנה אותו אלי. אני אשמח להציע לו המון פרוייקטים בתחומים קשים, כמו סקס צימרים כלי עבודה . כמובן תשלום מדהים עם התחייבות.
אני בטוח שאמרת את זה בלי באמת בסיס כלכלי, אבל בכל זאת, בשביל להראות לך שזה כן אפשרי. אני מוכן להתחייב לך על תוצאות איך אני איתך? (ד"א אני במקרה מקדם 2 מהתחומים שציינת ונמצא במקומות הראשונים).

someone100 - תקרא שוב את ההודעה שלי לא הבנת מה כתבתי. התכוונתי שעדיף לבחור מקדם אתרים שמתחייב אבל העלות שלו היא X2 ש"ח, לעומת מקדם אתרים שלא מתחייב ומבקש X ש"ח.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 19:39   # 10
kondason

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ציטוט:
אני בטוח שאמרת את זה בלי באמת בסיס כלכלי, אבל בכל זאת, בשביל להראות לך שזה כן אפשרי. אני מוכן להתחייב לך על תוצאות איך אני איתך? (ד"א אני במקרה מקדם 2 מהתחומים שציינת ונמצא במקומות הראשונים).

someone100 - תקרא שוב את ההודעה שלי לא הבנת מה כתבתי. התכוונתי שעדיף לבחור מקדם אתרים שמתחייב אבל העלות שלו היא X2 ש"ח, לעומת מקדם אתרים שלא מתחייב ומבקש X ש"ח.
להיפך, יש לי בסיס כלכלי. אשמ חלקבל ממך הצעת מחיר לביטוי:
"צימרים"
"סקס"
"הכרויות"

לפרטי בבקשה. ואני לא צוחק אם אתה מוכן להתחייבות על תוצאות גבוהות יש לנו על מה לדבר.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום