|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
דירוג מסחר: (0)
|
אני לא חושב שאתה תמצא מישהו רציני עם התחייבות לתוצאות. בתחום הקידום לפחות לפי מה שאני מכיר ואני בתחום מזה שנתיים אין אחריות לתוצאות. יכול היום לצאת לך קמפיין קידום מטורף ויכול להיות שאתר שהיה לפניך ולא קידם יתחיל לקדם. זה תלוי בהמון גורמים . יכול להיות אפילו שגוגל ישנו את האלגוריתם בצורה משמעותית שתפגע בך ותעזור לאחרים.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בטח שאפשר להתחייב. אומנם לא להתחייב למקום ספציפי בעמוד הראשון אבל בוודאי שאפשר להתחייב לעמוד ראשון בגוגל ישראל. מי שטוב ומאמין ביכולות שלו ובעל קבלות בתחום, יתחייב ויחשב גם את ההתחייבות הזאת במחיר כי בכל זאת מדובר בסיכון. באותה מידה מחר גוגל יכולים לקרוס ואז כל העסקה מבוטלת. הכל יכול לקרות בתאוריות.
אלון אני לא חושב שכאן תוכל למצוא מקדמים שיוכלו להתחרות מול המתחרים במילה הזו, תנסה לחפש בפורום seoforums.co.il. אני מקווה שאתה מתכוון להוציא תקציב רציני לקידום, זה יעלה לא מעט. אבל ההשקעה תשתלם לדעתי בתחום הזה. יש ביקוש למערכות כאלו. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
או
בעניי זה ההבדל בין מקצוענים לפחות מקצוענים..
מי שתותח ומאמין בעצמו יודע איך מה וכמה , מי שבספק בעצמו לא יכול להבטיח. זאת דעתי ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אגב, אם תרצה מישהו ממש מקצועי בקידום תפנה אלי אוכל להפנות אותך עליו. הוא אדם פרטי ולא חברה עם נסיון עצום בקידום .
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הפתרון הכי נוח למקדם האתרים זה לא להתחייב ואז הלקוח תלוי באוויר ולא יודע האם יקבל תמורה או לא. עדיף לשלם 200% יותר ולקבל תמורה מאשר לשלם פחות ולא לדעת מה יהיו התוצאות. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם תשלם לעיתון "ידיעות אחרונות" לא 100 אלף שקל אלה 200 אלף שקל אתה תגדיל את הסיכוי שלך למכור מוצר אבל זה לא מבטיח שתמכור כמה שאתה רוצה למכור בשביל לא להפסיד. מה שאתה עושה זה מגלגל את סיכון העיסקי שלך על המקדם. אתה רוצה לגלגל את הסיכון העיסקי שלך על ידיעות אחרונות? אם אתה לא מצליח להבין למה ידיעות אחרונות לא תתחיב לך למספר הלקוחות או הפניות אז כנראה כל מה שאני אגיד לא אשנה את דעתך.
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 07-07-10 at 18:42.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
someone100 - תקרא שוב את ההודעה שלי לא הבנת מה כתבתי. התכוונתי שעדיף לבחור מקדם אתרים שמתחייב אבל העלות שלו היא X2 ש"ח, לעומת מקדם אתרים שלא מתחייב ומבקש X ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
"צימרים" "סקס" "הכרויות" לפרטי בבקשה. ואני לא צוחק אם אתה מוכן להתחייבות על תוצאות גבוהות יש לנו על מה לדבר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|