|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר 2 חשבונות הוסטינג עם UNLIMITED הגבלת נפח/תעבורה
http://www.dot5hosting.com/dot5/hosting.bml
זאת חבילת ההוסטינג, כמעט בלי הגבלות בכלל בכל תחום. החבילה ל-3 חודשים הקרובים. החשבון שלי עובר אליכם, לכן - יש אפשרות לשדרוג/המשך החבילה. הכל פועל מצוין. עם לוח בקרה מיוחד ונוח של החברה. יש 2 במלאי. מחיר לכל חבילה 15$ - אפשר לשלם בPAYPAL או בהעברה בנקאית. אפשר לקנות את 2 החשבונות ב-30$. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה לא האתר היחיד שמציע את זה אותו דבר קורא גם בDREAMHOST ושאר החברות
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לתשובה מדוייקת פנה לתמיכה שלהם
בגדול זה תלוי במשאבים שאתה מנצל ולא במקום שאתה תופס אני לא יודע מה אתה מצפה להחזיק שם אבל שתדע שהתקנון שלהם טיפה קשוח יותר מהארץ וכך גם האכיפה אתה תאכסן ווארז כחלק אתר העלאת קבצים יזהירו אותך תוך יום אפילו ויבקשו להוריד כך גם לגבי דברים שאתה מריץ הרצתי שרת רדיו תוך שעה הגיע עלי הודעה על זה בכל מקרה לגבי קבצים ותמונות זה חופשי כרגע יש לי בDREAMHOST 4+ ג'יגה הרבה תמונות דיי הרבה תעבורה ואין שום בעיה בכל מקרה אני לא יודע עד כמה זה מדוייק לחברה הזאת הם גם יקרים יותר (שלי עלה 20$ לשנה)
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
לא עד 200 טרה בייט, אבל אין ספק שאם אני משתמש שם במקסימום חשבון שמוקצה לי, 700GB, אין לי בעיות איתו. עד כה היה לי בו שימוש בעבר שהגיע ל500GB. ולא עשו לי אף בעיה. וכן, הגעתי גם לתעבורה של כמה מאות GB ולא עשו בעיות. חשוב להגיד שבדרימהוסט אתה מקבל גישת SSH גם. מאוד נוח להריץ ולעשות אופטימזציה לבד לPHP, לMYSQL ולאפאצ'י שלך, כאילו שזה השרת הפרטי שלך, בלי שיגידו כלום. Last edited by Gil Berger; 12-08-09 at 13:01.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|