![]() |
מוכר 2 חשבונות הוסטינג עם UNLIMITED הגבלת נפח/תעבורה
http://www.dot5hosting.com/dot5/hosting.bml
זאת חבילת ההוסטינג, כמעט בלי הגבלות בכלל בכל תחום. החבילה ל-3 חודשים הקרובים. החשבון שלי עובר אליכם, לכן - יש אפשרות לשדרוג/המשך החבילה. הכל פועל מצוין. עם לוח בקרה מיוחד ונוח של החברה. יש 2 במלאי. מחיר לכל חבילה 15$ - אפשר לשלם בPAYPAL או בהעברה בנקאית. אפשר לקנות את 2 החשבונות ב-30$. |
אתה יכול להתחייב שבאמת יהיה את כל הדברים, יהיה אפטיים סביר - וכו'?
|
לי אף פעם לא היו בעיות, למרות שהרצתי דברים ניסיוניים משלי.
אפטיים יהיה. זאת לא חברה קטנה שקמה אתמול. למען הסר ספק, בכל מקרה של תקלה קריטית בשירות או חוסר באפטיים וכו' - אני מוכן לתת החזר מלא. |
אין דבר כזה בלי הגבלה
אם אני יעלה לשם 200 טרה וקבצים ויצרוך 800 טרה תעבורה ביום ,החשבון שלי לא יסגר? אם כן אני מוכן לקנות אחד |
ציטוט:
זה לא האתר היחיד שמציע את זה אותו דבר קורא גם בDREAMHOST ושאר החברות |
לכן אני מבקש לדעת עד איזה גודל ותעבורה אני יכול להשתמש
|
ציטוט:
בגדול זה תלוי במשאבים שאתה מנצל ולא במקום שאתה תופס אני לא יודע מה אתה מצפה להחזיק שם אבל שתדע שהתקנון שלהם טיפה קשוח יותר מהארץ וכך גם האכיפה אתה תאכסן ווארז כחלק אתר העלאת קבצים יזהירו אותך תוך יום אפילו ויבקשו להוריד כך גם לגבי דברים שאתה מריץ הרצתי שרת רדיו תוך שעה הגיע עלי הודעה על זה בכל מקרה לגבי קבצים ותמונות זה חופשי כרגע יש לי בDREAMHOST 4+ ג'יגה הרבה תמונות דיי הרבה תעבורה ואין שום בעיה בכל מקרה אני לא יודע עד כמה זה מדוייק לחברה הזאת הם גם יקרים יותר (שלי עלה 20$ לשנה) |
ציטוט:
לא עד 200 טרה בייט, אבל אין ספק שאם אני משתמש שם במקסימום חשבון שמוקצה לי, 700GB, אין לי בעיות איתו. עד כה היה לי בו שימוש בעבר שהגיע ל500GB. ולא עשו לי אף בעיה. וכן, הגעתי גם לתעבורה של כמה מאות GB ולא עשו בעיות. חשוב להגיד שבדרימהוסט אתה מקבל גישת SSH גם. מאוד נוח להריץ ולעשות אופטימזציה לבד לPHP, לMYSQL ולאפאצ'י שלך, כאילו שזה השרת הפרטי שלך, בלי שיגידו כלום. |
חבר'ה אתם מכירים חברות כאלו. הם לא קורסות ביום ולא מתרגשות מכמה ג'יגה שמעלים.
אני העלאתי ועדיין מעלה לדרים-הוסט יותר מ-100GB של דברים שונים. המחיר הוא מצחיק - 15$ ל-3 חודשים (5$ לחודש) |
שאלה בנוגע לדרימהוסט
איך הראוטינג שלהם לארץ? אני מתכוון שאני למשל רוצה לעלות לשם קובץ של 500 מגה ושאנשים בארץ יורידו אותו(קובץ חוקי) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ