|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
נותן חשבון אחסון 1 בחו"ל - לחודשיים לפחות.
אהלן
![]() אני נותן חשבון אחסון 1 בחו"ל - על שרתי DREAMHOST החשבון בנפח של 3GB ותעבורה של 150GB. ( אם ממש יהיה דחוף לכם ליותר אני מוכן להגדיל ) מה החשבון כולל: - גישת FTP (ואולי SSH בהמשך). - פאנל ניהול מתקדם. - Jabber Instant Messenger -QuickTime Streaming Services - תמיכה בפרונטפייג' וקרון ג'ובס. -PHP4, PHP5, POP, IMAP, CGI, Perl, Ruby On Rails, SSI, CVS Repository support -שימוש בגוגל ג'ימייל בחשבונות האימייל. - חשבונות אימייל בלתי מוגבלים. - מסדי נתונים ללא הגבלה. - התקנת מערכות בקליק אחד: WordPress, zenphoto, phpBB, Gallery, ZenCart, PhpGedView, OpenX, Pligg, dotProject, Moodle, Joomla, MediaWiki, WebCalendar, Advanced Poll. החשבון יינתן לחודשיים לפחות. - אני לא מבטיח לתת את החשבון לראשון שייבקש. - מי שמעוניין בחבילה שירשום בבקשה איך ולמה הוא הולך להשתמש בזה. -יצירת קשר או פה בהודעה פרטית או במייל johnpooramir@windowslive.com - יכול להיות שאני אחליט לשחרר עוד חשבון אחסון אחד כמו זה, ז"א שיהיו 2, לא בטוח אבל. תהיו מעודכנים ![]() אני אהיה זמין לפתוח את האחסון לקראת היום בערב או מחר. ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
בול בזמן
![]() לפני כשבוע נפל השרת שמחזיק את האתר של אחריי נצרת עילית קבוצה של 50 חבר'ה שמתאמנים לכושר קרבי ערכים ישראל וכל המסביב אני בניתי את האתר והיה עד עכשיו על חסות מ G.co.il השרת כבר למטה כמה זמן ונותן החסות לא עונה לי למיילים אז הגיע הזמן שנעבור שרת אשמח אם תוכל להקצות לי איכסון ובמיוחד שיש יותר מקום אוכל גם לעלות תמונות של הקבוצה וגלריה לציבור הרחב האתר מורכב מ מערכת ניהול תוכן פשוטה פורום PHPBB3 וגלריה אשמח לקבל את האיכסון ולעלות את האתר מחדש דן.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|