|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
![]() רבותיי חסרים מעצבים!
שלום לכולם, אסביר בקצרה קצת מה מהות האתר, האתר יסביר על המצב בארץ בנוגע לקאסמים שנורים על תושבי שדרות בעיקר והסביבה. [אשקלון/נתיבות וכד] כמו - כן אני בשאיפה שיהיה מונה קאסמים. אני מעוניין שכל אתר שמזדהה עם תושבי שדרות ישים באתרו באנר [שיגיע במספר גדלים כדי לקבל התאמה לאתר של הגולש]. מהות האתר: להראות את התמיכה לתושבי שדרות ולתת להם הרגשה שאכן העם איתם והם לא לבד בכל הנושא, אנחנו קצת עוברים יום יום מבלי להתייחס לכך שחלק מהמדינה שלנו נמצא במלחמה מתמדת כבר כמה שנים לצערנו ![]() האתר לא נועד למטרות רווח או עסקים כלשהם,הוצאות האיחסון והדומיין יהיו על חשבוני מה שאני מחפש זה שותפים עיסקיים שמוכנים לעזור בתחום הבא: 1. מעצב א. עיצוב - Bernoli ב. שיעצב באנרים שיתפרסמו באתרים המזדהים עם תושבי שדרות והדרום. - dvirhazout במידת הצורך אני גם אכין מספר באנרים בפלאש 2. מקודד - שיקודד את האתרלפי התקן, ויהיה מותאם לכל הדפדפנים. - DavidBD,Inet,IdanSmith 3. אנשי פרסום - freetalk,EidaN,Ruslanz 4. ספונסר לדומיין - Bernoli 5. איחסון - Elad-P,Ruslanz,Inet6. מתכנת - orei_y כל האנשים שיעזרו בפרוייקט יופיעו בעמוד התודות כל האתרים שמפרסמים באנר הזדהות עם תושבי שדרות באתריהם יופיעו באתרנו עם קישור לאתרהם - דבר שיכול לעזור גם בPR אשמח לקבל בשיתוף פעולה באמת שזה חשוב וכל המטרה היא קודש לתושבי שדרות! תמורה: כפי שהבנתם מדובר בהתנדבות קודש לתושבי שדרות והדרום. אשמח לשיתוף פעולה ממכם אבי Last edited by CubeS.co.il; 11-03-08 at 21:06.. |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני לא יודע במה אני יכול לתרום אבל צור קשר בכל זאת,
ונחשוב מה אני יעשה. יש לי רעיון לא יודע אם הוא מתאים אבל אולי אפשר לעשות עצומה. ואם נעשה עצומה אני יתכנת בכיף את המערכת. אבל צור קשר בכל זאת!!!!!!! תודה וערב טוב
חבר וותיק
|
אין לי זמן להכין את כל העיצוב אבל אני אשמח לעשות באנרים ולעזור בכלליות בידע שלי בהקמת אתרים.
ד"א ממליץ על באנר משולב בראש עמוד בצד ימין\שמאל.. אני מניח שאתה יודע על מה אני מדבר. בכל מקרה- כשתגיע לשלב של הבאנרים אני אשמח לעזור: מסנגר- dvirhazout@hotmail.co.il ![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני מעוניין לחלק את כל האתר לתתי תפקידים כדי שכולם יהיו שותפים ואמיר דבר איתי אני אזמין את הדומיין, ואדאג להנפשה של הבאנרים Last edited by CubeS.co.il; 11-03-08 at 20:44.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|