|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
H4U: מישהו מעוניין לנהל את מחלקת האחסון?
שלום לכולם,
אני מחפש מנהל לחברת H4U אשר ינהל את כל החלק של האחסונים. הוא יקבל את כל הרווחים מאחסונים, הוא ינהל את זה לבד ואת כל הבחירות אשר יעלו לו בדרך הוא יחליט לבדו (כמובן שבשימחה אני אעזור אם הוא יצטרך). הוא יצטרך להוציא כסף על שרת (יש לי כבר שרת. לעוד פרטים צרו איתי קשר) והוא יקבל גישת ADMIN לDA. הגיל לא ממש משנה לי, רק הידע. אני רוצה ידע בלפחות שפת תיכנות אחת (לא כולל HTML), יכולת ניהול שיחה גבוה ויתרון למישהו עם ניסיון. הערה חשובה: צריך להוציא בחודש 400 ש"ח על שרת. פירטי יצירת קשר: פלאפון (עדיפות): 0526-606-231 מסנג'ר: g_11@hotmail.co.il ICQ: 248-522-303 תודה רבה, איתמר, מנהל חברת H4U. Last edited by Itamar; 12-11-05 at 19:31.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
בעצם, אתה מחפש מישהו שיקח את השם, העיצוב והוותק, יחליף אותך ויממן שרת, שידוע לו שבהתחלה אין הכנסות כלל והוא צריך לחפש את הלקוחות?
כי אם כן, עדיף שתרשום את זה במפורש ככה בהודעה הראשונה. לפי ההודעה שלך זה נראה כאילו יש כבר לקוחות וצריך רק לקבל ת'כסף, חלק לרווח אישי חלק שרת, ולתת תמיכה.
# 10 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() אני יכול להשיג שרת חזק מאוד במחיר מאוד זול להשכרה כולל תיחזוק- ואת זה אני גם כן מציע לאותה חברה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|