![]() |
H4U: מישהו מעוניין לנהל את מחלקת האחסון?
שלום לכולם,
אני מחפש מנהל לחברת H4U אשר ינהל את כל החלק של האחסונים. הוא יקבל את כל הרווחים מאחסונים, הוא ינהל את זה לבד ואת כל הבחירות אשר יעלו לו בדרך הוא יחליט לבדו (כמובן שבשימחה אני אעזור אם הוא יצטרך). הוא יצטרך להוציא כסף על שרת (יש לי כבר שרת. לעוד פרטים צרו איתי קשר) והוא יקבל גישת ADMIN לDA. הגיל לא ממש משנה לי, רק הידע. אני רוצה ידע בלפחות שפת תיכנות אחת (לא כולל HTML), יכולת ניהול שיחה גבוה ויתרון למישהו עם ניסיון. הערה חשובה: צריך להוציא בחודש 400 ש"ח על שרת. פירטי יצירת קשר: פלאפון (עדיפות): 0526-606-231 מסנג'ר: g_11@hotmail.co.il ICQ: 248-522-303 תודה רבה, איתמר, מנהל חברת H4U. |
יצרתי :)
|
עוד משהו ששכחתי, אתם מקבלים את החברה ללא לקוחות כלל.
|
בכיף אני מאוד טוב בזה ועוד כמה דקות אני יוצר קשר
עריכה: דיברתי איתו וצריך להוציא 400 שקל על השרת כל חודש |
ציטוט:
|
אתה עד כדי כך לחוץ בשירותים האחרים בחברה שאתה לא יכול להשתלט על האחסונים? אז מצבך אחלה
|
מה בעצם יוצא לך מהנושא, אם בכלל?
בכל מקרה, זה כמו להשכיר שרת (יש תחזוק?), עיצוב, דומיין ישראלי, ושם ב-400 ש"ח לחודש- נשמע טוב. |
ציטוט:
ד"א, התיחזוק עלי. |
בעצם, אתה מחפש מישהו שיקח את השם, העיצוב והוותק, יחליף אותך ויממן שרת, שידוע לו שבהתחלה אין הכנסות כלל והוא צריך לחפש את הלקוחות?
כי אם כן, עדיף שתרשום את זה במפורש ככה בהודעה הראשונה. לפי ההודעה שלך זה נראה כאילו יש כבר לקוחות וצריך רק לקבל ת'כסף, חלק לרווח אישי חלק שרת, ולתת תמיכה. |
ציטוט:
אני יכול להשיג שרת חזק מאוד במחיר מאוד זול להשכרה כולל תיחזוק- ואת זה אני גם כן מציע לאותה חברה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ