![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מציע את עצמי כתומך טכני
טוב אז נתחיל, שמי מרטין ואני בן 17, אני כבר קרוב ל 3 וחצי שנים בתחום ההוסטינג.
בעבר עבדתי בחברות הבאות: t.net , level-serv.net , .com , power-serv.net , digitekk.co.il , big-host.co.il , host-serv.net , f-host.biz ועוד כמה שאני כבר לא זוכר את שמם. עכשיו לידע שלי: אני מבין כמעט בכל הפאנלים הקיימים כגון Da,Cpanel,Helm,Plesk, אבל בפאנל Da הכי טוב(למה יצא לי לעבוד איתו הרבה) וזה כולל תריסיילר ואדמין. יודע לעבוד עם מסדי נתונים (העלת גיבויים מהקטן עד לגדול , פתיחת מסדי נתונים ועוד). ידע מעולה ב Html וידע די מתקדם ב php. יודע להתקין כמעט כל מערכת php כגון: IBheb,PhpNuke,Phpbb,XMBheb ועוד... בנוסף אני יודע לתקן שגיאות במערכות. יודע להתקין מודים ,סקינים (לא שאני יעשה את זה בחינם אבל שתדעו). יודע לעדכן דומיינים , לגבות ולעלות לקוחות. ידע די טוב ב SSH כולל העלת גיבויים,פתיחת שרתי רדיו,טים ספיק,BNC,וונט,ושרתי משחק(כולל תיקון שגיאות אבל לא הכל!). כמעט ואין לי שגיאות כתיב אבל לפעמים קורה שאני כותב מהר ואני לא שם לב... אני סבלני, ואני יודע איך לדבר עם לקוחות. אני מוכן לתמוך ב Icq,msn,mirc ובפלאפון (לא בטוח). עכשיו לדרישות שלי , אני מוכן לעבוד בחברה בעלת וותק של 4 חודשים ומעלה בילבד! וזהו. על התמורה נדבר כשתצרו קשר. ליצירת קשר | v
Last edited by BlurStyle; 17-01-06 at 19:07.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מומלץ בחום בן אדם זהב שאוהב לעזור
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|